Terra (LUNA) - Bitvavo Review

Wat is Terra (LUNA) en hoe werkt het?

LUNA werd in 2018 opgericht door Do Kwon en Daniel Shin in Zuid-Korea. Het is de stablecoin die gekoppeld is aan het DeFi-systeem van Terra, waar het team al snel investeringen van grote spelers als Coinbase Ventures binnenhaalden. Wat is het doel van het team achter Terra, hoe is de LUNA-token ontstaan en hoe werkt LUNA? Je ontdekt het in dit artikel. 

Disclaimer: dit artikel is informatief bedoeld. Voordat je investeert in ATOM is het essentieel om je eigen onderzoek te doen. De informatie in dit artikel mag niet worden gebruikt als financieel advies. 

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Wat is Terra (LUNA)?

Het is inmiddels bekend dat de cryptomarkt enorm volatiel is. Het komt regelmatig voor dat de waarde van een munt met 10% tot 30% stijgt. Dit zorgt er echter ook voor dat de munten snel weer kunnen dalen. Dit zorgt ervoor dat bedrijven afwachtend zijn met het adopteren van cryptomunten, omdat het de waarde van producten en diensten negatief kan beïnvloeden in zeer korte tijd.

Terra richt zich op het bieden van prijsstabiliteit. Het team vindt dat een monetair en fiscaal beleid de oplossing biedt om stabiliteit te creëren. Deze oplossingen zorgen er namelijk voor dat de prijs minder snel beïnvloed kan worden door externe factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld actueel nieuws rondom crypto of hype berichten op Twitter. 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Terra wil met hun open source blockchain protocol prijsstabiliteit creëren. Zo zorgen zij ervoor dat de markt minder volatiel wordt, waardoor bedrijven sneller geneigd zijn om crypto als betaalmiddel te accepteren. Het project wordt geleid door een sterk team dat ons in de toekomst kan verrassen met interessante ontwikkelingen. 

LUNA is de token die aan het Terra protocol is gekoppeld. De token wordt gebruikt als onderpand om de prijs van stablecoins te beveiligen. In feite is de token de fundering van het ecosysteem en het netwerk. Op de meeste exchanges kun je staking inschakelen voor LUNA coins. Dit betekent dat het vasthouden van de token rendement oplevert. 

De geschiedenis van LUNA

In 2018 werd Terra opgericht door Do Kwon en Daniel Shin. Na de lancering haalden zij al snel een investering van ruim $ 32 miljoen binnen door een samenwerking met Coinbase Ventures aan te gaan. De ontwikkeling van de LUNA token was hier een logisch gevolg van. Het legt namelijk de basis van het volledige Terra ecosysteem. 

Terra onderscheid zich door fiatgeld aan stablecoins te koppelen. Op die manier moert de prijsstabiliteit van cryptocurrencies overeen komen met de stabiliteit van fiatgeld. Het algoritme past automatisch de voorraad aan op basis van de vraag. Hoe hoog de vraag is, bepalen de mensen die in LUNA investeren. 

Sinds de lancering van de coin in juli 2019 heeft de LUNA token een enorme stijging laten zien. De token heeft op het moment van schrijven een waarde van maar liefst € 105.00. Zij begonnen half juli 2019 met een waarde van ongeveer € 1,15. Investeerders die er vroeg bij waren hebben dus een flinke prijsstijging meegemaakt, maar er is hoop voor de toekomst! 

De LUNA token in de toekomst

Als ervaren handelaar maak je gebruik van weerstandslijnen, steunlijnen, trendlijnen en andere indicatoren. Met behulp hiervan is de verwachting volgens velen dat de LUNA token in 2022 gaat schommelen tussen de $ 100 en $ 150. Voor 2023 tot 2025 is de voorspelling dat de koers tot maar liefst $ 500 kan stijgen. 

De huidige trends laten zien dat de LUNA token in de komende periode zal stijgen, maar de kans is aanwezig dat externe factoren in de toekomst invloed hebben op de koers. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen in de wet- en regelgeving rondom handelen in crypto. Houd daarom goed het actuele nieuws in de gaten en maak op basis van je eigen analyses een beslissing om wel of niet te investeren. 

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Terra (LUNA) kopen?

Wil je LUNA kopen? Dan kun je in terecht bij een aantal exchanges die de token aanbieden. Wil je met iDeal betalen, dan kun je het beste kiezen voor Bitvavo. Bitvavo biedt een lage handelscommissie, biedt de mogelijkheid om staking in te schakelen en is gekoppeld aan de Nederlandsche Bank.

 

VRIJWARING
De standpunten en meningen van de auteur, of andere personen die in dit artikel worden genoemd, zijn alleen voor informatieve doeleinden en vormen geen financieel, investerings- of ander advies. Investeren in of handelen in cryptoassets brengt een risico van financieel verlies met zich mee.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo en Terra (LUNA) coin kopen?

Wil je LUNA kopen? Dan kun je op dit moment het beste terecht bij Bitvavo. Je kunt hier betalen met iDeal en de exchanges zijn beide aangesloten bij de Nederlandsche Bank. Als de ontwikkelingen achter LUNA positief blijven, dan is de verwachting dat andere exchanges LUNA snel zullen toevoegen.

Wil je gratis handelen en LUNA kopen zonder handelingskosten, klik dan op de onderstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.