Barnbridge (BOND) token bij Bitvavo

Wat is BarnBridge (BOND) en hoe werkt het?

Op het moment dat de cryptomarkt en beurzen het zwaar hebben, willen beleggers hun investeringen afdekken. Een manier waarop cryptobeleggers hun aankopen van digitale munten kunnen afdekken is met BarnBridge. De crypto BarnBridge belooft een stabiele portefeuille, zelfs in de volatiele cryptowereld. In dit artikel lees je onder andere meer over wat BarnBridge munt (BOND) is, hoe het werkt en wat het zo uniek maakt.

Wat is BarnBridge (BOND)?

BarnBridge is een soort gedecentraliseerd financieel (DeFi) platform voor het creëren van verhandelbare tokens die de beleggers blootstellen aan marktvolatiliteit. Door marktschommelingen en blootstelling aan risico’s te tokeniseren, kan het de volatiliteit verminderen voor conservatieve handelaars of verhogen voor daghandelaars.

Tokeniseren betekent dat je allerlei gevoelige gegevens via tokens verandert in “niet-gevoelige” gegevens. De tokens kunnen dan opnieuw gebruikt worden in een database of een intern systeem. Alle belangrijke informatie van deze gegevens blijft bewaard zonder dat de veiligheid in het gedrang komt.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 10 000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

BarnBridge richt zich vooral op het verdelen van cryptocurrency risico’s in tranches, zodat marktdeelnemers kunnen investeren in verschillende producten of activa, afhankelijk van hun risicoprofiel. Als gebruiker kun je een risicoprofiel kiezen dat bij je past en het renterisico afdekken via meerdere DeFi protocollen.

 

De geschiedenis van BarnBridge

Hoewel voor het eerst ontworpen in Q2 van 2019, werd BarnBridge officieel geïntroduceerd in september 2020 bij het sluiten van zijn seed funding ronde. De BarnBrigdge token werd eind oktober 2020 gelanceerd en bevindt zich nog in de ontluikende stadia van zijn levenscyclus.

In maart 2021 verscheen een van BarnBridge’s vlaggenschipproducten: SMART Yield titels. Het acroniem SMART staat voor Structured Market Adjusted Risk Tranches. SMART Yield obligaties zijn bedoeld om de volatiliteit van de rente te verminderen met behulp van op schuld gebaseerde derivaten.

Als een gebruiker een SMART Yield obligatie koopt, koopt hij of zij een getokeniseerde tranche die een bepaald niveau van risico en yield (rendement) vertegenwoordigt uit een pool van leningen die via verschillende DeFi leenprotocollen worden ingezet.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Zijn volgende twee toepassingen, SMART Exposure en SMART Alpha, bieden een gelijksoortige functionaliteit, maar dan voor geconcentreerde risico’s in de portefeuille en volatiliteit van activaprijzen.

 

De BOND token?

Het BOND token is een ERC20 token en deze beheertoken voor het BarnBridge protocol wordt gebruikt voor de volgende functies:

  • Governance: Gebruikers kunnen BOND tokens staken op het BarnBridge platform voor stemrecht. Gebruikers kunnen suggesties voor verbetering indienen en stemmen over beslissingen over het bestuur van het protocol.
  • Beveiliging en beleidsbeheer: Het BOND token kan als medium gebruikt worden voor beveiliging en beleidsbeheer.
  • Liquiditeitsmijnbouw: Gebruikers kunnen liquiditeit verschaffen in het BOND-USDC Uniswap paar om liquiditeit mijnbouwbeloningen te verdienen.

Op het moment van schrijven is de prijs van 1 BOND munt €9,34. De circulerende voorraad van BarnBridge munt is 6.040.547 BOND, met een totale voorraad van 10.000.000 BOND. De totale marktkapitalisatie is €56,401,548 en hiermee staat BarnBrigdge BOND op de 499e plaats qua marktkapitalisatie.

Hoe BarnBridge werkt

BarnBridge bouwt afgeleide producten die dienen als bescherming tegen schommelingen in de DeFi ruimte. Het BarnBridge protocol vermindert het risico van digitale activa & digitale activa opbrengstgevoeligheid door ze te splitsen in tranches. Dit zijn oneindige, afzonderlijke, in dollar uitgedrukte brokken.

De ontwikkelaars bouwen vervolgens afgeleide producten van deze tranches. Deze worden gecombineerd met formules van andere activa en als derivaten worden aangeboden. De BarnBridge producten zijn vooral gericht op token-gebaseerde derivaten die de opbrengstgevoeligheid van DeFi protocollen en de marktprijs van DeFi activa volgen.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

BarnBridge biedt ook de mogelijkheid om de opbrengst van token vergoedingen voor meerdere DeFi protocollen te groeperen en die gegroepeerde opbrengst te verdelen in tranches met verschillende gradaties van cumulatieve opbrengst.

Het project biedt daarnaast risicodifferentiatie over meerdere platforms, wat een complexere structurering van strategieën mogelijk maakt dan alleen maar op een unieke manier deelnemen aan DeFi platforms.

Door dit te doen wil het BarnBridge protocol risico’s beperken en gelaagd risicobeheer bieden aan zowel gedecentraliseerde financiële (DeFi) als traditionele financiële (TradFi) beleggers.

 

Wat maakt BarnBridge uniek?

BarnBridge biedt je gemakkelijk toegang tot vastrentende beleggingsinstrumenten. Dit maakt de DeFi ruimte toegankelijker voor gewone beleggers. Je hebt ook de mogelijkheid je eigen risicodrempel in te stellen, wat de efficiëntie van het systeem ten goede komt.

Wat BarnBridge bijzonder maakt is dat het ook de kloof tussen traditionele financiering en DeFi heeft overbrugd. Op smart contracts gebaseerde terugkeerplatforms en dApps worden zo voor iedereen toegankelijk.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 10 000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

BarnBridge helpt daarnaast ook bij de migratie van rendement en op rendement gebaseerde derivaten van TradFi naar DeFi. Gedecentraliseerde financiële producten worden op deze manier efficiënter en hebben een flexibeler risico.

BarnBridge omarmde het “gedecentraliseerde” deel van DeFi door te lanceren als een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Er is geen rechtspersoon in enig rechtsgebied die de ontwikkeling van BarnBridge controleert.

In plaats daarvan is zijn op Ethereum gebaseerde DAO de enige weg voor besluitvorming met betrekking tot de schatkist en middelen van het protocol. Het BOND governance token is het mechanisme waarmee daarin beslissingen worden genomen.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 10 000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

De BarnBridge DAO is de ontvanger van alle vergoedingsinkomsten die door de protocol toepassingen worden verdiend. Zo rekent SMART Yield bijvoorbeeld 0,5% op stortingen in zijn junior tranche of 5% van de opbrengsten van obligaties uit de senior tranche.

Deze vergoedingen worden in rekening gebracht voor het respectievelijke actief dat wordt gestort en de BarnBridge gemeenschap kan deze middelen toewijzen via on-chain bestuursmechanismen.

Door handelaars toe te staan zelf te bepalen aan hoeveel volatiliteit ze worden blootgesteld via getokeniseerde risicoproducten, presenteert BarnBridge een unieke, nieuwe beleggingsstrategie en handelsmogelijkheid.

 

BarnBridge BOND token kopen?

De BOND token is sinds augustus 2021 te koop op Bitvavo. Bitvavo nam deze munt eind augustus 2021 op in zijn aanbod. Er zijn daarnaast ook vele andere exchanges die BOND aanbieden.

Voor Nederlanders en Belgen is het echter het gemakkelijkst om het BOND token via Bitvavo te kopen. Je kunt namelijk via iDEAL betalen en daarnaast biedt het de volgende voordelen

  • Lage handelscommissies
  • Grootste handelsvolume in Europa
  • Verzekerde opslag van je gekocht BOND munten
  • Ondersteuning in het Nederlands

Je Bond tokens verkopen kan ook gewoon via iDEAL of via een andere exchange of broker waar je de munten hebt gekocht.

Krijg nu van ons een 1000 euro voordeel bij Bitvavo:

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 10 000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Wat is de huidige Barnbridge (BOND) koers?

Momenteel staat de huidige Barnbridge koers op:

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 10 000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Andere interessante artikels

Volgende artikels vind je mogelijks ook interessant.

Update over BOND: de cryptocurrency van de toekomst