Bitvavo Logo

Is Bitvavo Veilig?

Bitvavo heeft met succes zijn doel bereikt om een brede toegang te bieden aan de doelgroep die kiest voor de cryptocurrency-markt. Beginners kunnen zich gemakkelijk en zonder complicaties registreren en munten kopen of inwisselen. Zelfs voor ervaren gebruikers is Bitvavo aantrekkelijk vanwege de lage en transparante tarieven en uitwisseling met uitgebreide handelsfuncties. Het aanbod aan cryptocurrencies op de markt is vergelijkbaar met andere Europese aanbieders. De functionaliteiten van het platform en de munten zijn nog onder constructie en kunnen worden uitgebreid (bijv. spaarplan, encryptiesnelheid, …).

De reikwijdte van de functies van Bitvavo omvat:

  • Trading/Makelaarsplatform: verhandel eenvoudig cryptocurrency met een simpele betaling en platform. Wissel euro’s in crypto en omgekeerd in een mum van tijd.
  • Wisselkoers: vreemde valuta met uitgebreide handelsfuncties en verlaagde wisselkoersen
  • Staking: Stake je crypto munten en ontvang hier interest op. Meer info? Wat is staking?

Accounttoegang is ook mogelijk via de mobiele app. Bitvavo heeft maatregelen genomen om klantgegevens en geld te beschermen door verschillende beveiligingsinstellingen te implementeren, zoals IP-adres- en apparaatbeheer en een whitelist voor uitbetalingen. Als ook 2FA authenticatie werd geïmplementeerd als je echt helemaal veilig wil zijn.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

 

Bitvavo hecht veel waarde aan een hoog beveiligingsniveau

Bitvavo is een grote Nederlandse cryptocurrency provider en heeft een compleet platform voor Duitsland. Dankzij de oprichting van een eigen beurs en lage handelskosten is het Bitvavo-platform in korte tijd een aantrekkelijke plek geworden voor nieuwe en ervaren investeerders. Daarom is Bitvavo zeker een aanrader voor iedereen.

Bitvavo heeft verschillende beveiligingsmaatregelen op de website, zoals verschillende controles die moeten worden uitgevoerd en implementatie van Google Authenticator of een andere Two Factor Authentication app. Zeker wanneer u grote investeringen wilt doen, is het belangrijk dat alles goed beveiligd is. Daar wordt voor gezorgd.

Bitvavo heeft in relatief korte tijd laten zien dat het actief is, dat het volop in ontwikkeling is. Ik kan met zekerheid zeggen dat Bitvavo een top en bekend platform is. Het bedrijf is dus zeer positief. Bij versleuteling van valutawissels is het belangrijk dat alle handelaren dit zo veilig mogelijk doen. De afgelopen jaren zijn er enkele vervelende incidenten geweest op sommige crypto-exchanges waarbij zelfs munten zijn gestolen, maar bij Bitvavo is dit volledig in orde! Bitvavo heeft enkele stappen ondernomen om de beveiliging op het hoogst mogelijke niveau te houden. Hieraan dragen met name de volgende veiligheidsfuncties bij:

  • Twee-factor-authenticatie
  • Beveiligingsberichten
  • Witte lijst met automatische incasso’s
  • Bescherming tegen phishing
  • Unitbeheer en IT
  • Handel op de Bitvavo Exchange volledig geëncrypteerd

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

 

Het aanbod bij Bitvavo

Vooral interessant voor handelaren is het aanbod van handelen op de cryptobeurs. Bij veel concurrenten kun je maar in een paar digitale valuta handelen. Dit is niet het geval bij de Bitvavo Exchange. Momenteel zijn er meer dan 50 cryptocurrencies die u op elk moment kunt verhandelen. Daaronder vallen natuurlijk de meest populaire digitale valuta, maar er zijn ook meer exotische cryptocurrencies te koop. Het aanbod omvat:

 

Bitvavo Wallet

Wat echt het vermelden waard is, is dat er een Bitvavo-portemonnee of wallet is. Daarachter bevinden zich gehoste portefeuilles die aan elk klantaccount zijn gekoppeld. Het voordeel is dat je om deze reden niet per se een externe portemonnee nodig hebt om je gekochte cryptocurrencies te bewaren. En dit is meestal ook veel veiliger dan dat je je eigen munten ergens bij houdt en kan kwijt raken.

Het is natuurlijk wel mogelijk om op de cryptocurrency exchange gekochte valuta over te boeken naar uw eigen portemonnee of wallet.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

 

Klantenservice – Ondersteuningsteam voor gemakkelijke toegang

Klantenservice is ook belangrijk omdat vragen of problemen vaker voorkomen. Voordat u dit doet, dient u de uitgebreide FAQ-sectie te lezen, aangezien veel veelgestelde vragen daar al zijn beantwoord. Anders is het ondersteunings team van Bitvavo via e-mail en livechat privé voor u beschikbaar. Kantooruren van 9.00 tot 22.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag en ook in het weekend zijn de medewerkers bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo.

Wil je gratis handelen en Bitcoins kopen zonder handelingskosten, klik dan op de bovenstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.