Is Bitvavo veilig

Is Bitvavo veilig? Lees het hier!!

Is Bitvavo veilig? Bitvavo is één van de betere cryptocurrencies exchange website waar je goedkoop en snel verschillende soorten digitale valuta’s kan kopen. Maar is Bitvavo betrouwbaar en veilig. Lees meer.

Is Bitvavo veiligIs Bitvavo veilig?

Als je digitale valuta’s wilt gaan kopen dan is het belangrijk dat je dit veilig en vertrouwd kan doen. Inmiddels weten we dat Bitvavo één van de betere Nederlandse Exchange website is, je kan er goedkoop bitcoins en andere alt coins kopen. Op moment van schrijven hebben ze 51 verschillende digitale valuta’s die je kan kopen. Daarnaast zijn de transactie kosten erg goedkoop. Weet je nog niet zoveel over Bitvavo dan raad ik je aan om eerst mijn Bitvavo review te lezen.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: Betaal de eerste 1000 euro geen transactie kosten.

 

Dan gaan we even kijken naar de veiligheid van deze website. Inmiddels gebruik ik Bitvavo al 1,5 jaar met veel plezier en veel vertrouwen. Bitvavo is een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. Het registreren van een account bij Bitvavo is helemaal gratis en je dient je account te verifiëren per mail. Wil je geld overmaken dan kan je een foto maken van je paspoort, ID kaart of rijbewijs. Daarna kan je veilig en vertrouwd geld overmaken met ideal of met 7 andere betaal mogelijkheden.

Wil je graag via je mobiel in je account kijken dan kan je een apparaat toevoegen. Dit gebeurt ook per mail die je hebt gebruikt voor het aanmelden. Dit betekent dan niemand anders op je account kan kijken alleen jij zelf en op de aangegeven apparaten.

Om te voorkomen dat hackers je emailadres hacken en zomaar kunnen inloggen in je Bitvavo account is het belangrijk dat je altijd 2fa aanzet. Je kan dan alleen maar inloggen met een code die elke minuut verandert. Hier heb ik een artikel overgeschreven. Lees hier je Bitvavo 2FA kan instellen. 

Conclusie: Is Bitvavo veilig. 

Ik gebruik Bitvavo al 1,5 jaar zonder problemen en ben er heilig van overtuigd dat de beveiliging in goeie handen is. Daarnaast is de support super en heb je vaak binnen 24 antwoord op je vraag of opmerking. Ik raad Bitvavo zeker aan, zeker voor beginners maar ook voor gevorderde kun je hier aardig handelen. Natuurlijk zijn er nog meer exchange website’s zoals bijvoorbeeld Binance. Hier kan je ook goed handelen maar is een stukje duurder en ingewikkelder. (is meer voor gevorderde.)

 

Dus is Bitvavo veilig: Absoluut, je kan met een vertrouwd gevoel je coins kopen en bijhouden. 

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

Wil je graag starten met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Dat doe je via de onderstaande kortingslink!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *