aanmelden bitvavo

Aanmelden Bitvavo! Beginnen met Cryptocurrency’s in 3 stappen!

aanmelden bitvavoAanmelden Bitvavo! Het is je vast niet ontgaan, starten met Cryptocurrency is helemaal booming!! Bitvavoreview.nl is een nieuwe website voor mensen die graag willen investeren in Bitcoins of andere Cryptocurrency. Een team van 3 cryptocurrency fanaten willen je graag en GRATIS helpen met het kopen van Cryptocurrency’s.

Op deze pagina gaan we in 3 stappen uitleggen hoe en waar je Cryptocurrency’s veilig kunt kopen en kunt verkopen. Laten we snel beginnen!

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 10 000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Stap 1: Aanmelden Bitvavo!

Allereerst is het belangrijk en vooral verstandig dat voordat je gaat beginnen met Cryptocurrency om je goed in te lezen. Bitcoins en andere digitale valuta kunnen nogal in waarde schommelen. Dus belangrijk investeer alleen maar in digitale valuta met geld wat je kunt missen. Hiermee voorkom je dus financiële problemen.

Aanmelden bij een Exchange Website

Meld je GRATIS aan bij Bitvavo, een cryptocurrency exchange website waar je 52
verschillende crypto munten kunt kopen.

Nu Gratis aanmelden!!!

Bitvavo is een Nederlandse exchange website waar je dus verschillenden crypto munten kunt kopen, kunt opslaan, kunt uitbetalen en kunt versturen van een wallet. Je kan hier Bitcoins kopen maar ook andere populaire munten.

Het voordeel van Bitvavo is dat het erg simpel is en een Nederlands bedrijf is met een Nederlandse helpdesk. Natuurlijk zijn er nog andere Exchange website maar deze hebben vaker hogere handelingskosten en zijn veel ingewikkelder.

Inschrijven is helemaal gratis alleen de handelingskosten moet je betalen, maar als je aanmeld met de bovenstaande knop zijn de handelingskosten tot € 10 000,- GRATIS.

Stap 2: Bitcoin of andere cryptocurrency kopen op Bitvavo.

Je hebt je inmiddels aangemeld bij Bitvavo, dan kun je nu beginnen met het kopen van digitale munten. Maar eerst moet je je balans op Bitvavo even vullen. En dit kan al vanaf € 10,- en lekker makkelijk met ideal.

Als je bent ingelogd op Bitvavo dan klik je op te goed storten. Je ziet nu de afbeelding hieronder.

aanmelden Bitvavo

Vul een bedrag in wat je kan missen en wat je graag wilt investeren. Je kan simpel en veilig betalen met iDeal, binnen enkele seconden staat het bedrag in je balans van Bitvavo. Nu kan je gaan handelen in bijvoorbeeld de Bitcoin.

Hiervoor moet je eerst naar de Bitcoin maar dit werkt ook heel simpel, klik op de dashboard scrol naar beneden naar Bitcoin en klik hier op. Je krijgt nu de onderstaande afbeelding te zien.

Je kan hier een gedeelte van je balans op zetten maar ook alles. Je ziet gelijk hoeveel Bitcoins je er voor terug krijgt. Eenmaal Bitcoins gekocht dan kan je gelijk zien of de munt aan het zakken of aan het stijgen is. Winsten kunnen direct weer verkocht worden. Dit komt dan weer in je balans.

Aanmelden bij crypto exchange

 

Stap 3: Veiligheid.

Er zijn een hoop hackers die hele dagen niks anders te doen hebben dan website’s hacken en proberen aan crypto munten te komen. Het is dus belangrijk dat je allereerst Bitvavo goed beveiligd. Dit kan je doen als je op instellingen klikt. Lees ook even onze pagina is Bitvavo veilig. 

Op Bitvavo kan je goed handelen, je kan er goed je munten bewaren en je balans snel uitbetalen, maar nog beter is je waardevolle crypto’s bewaren in een wallet. Op deze pagina schrijf ik meer over wallets. Lees deze even goed door. 

Het is dus belangrijk dat je je geld goed beveiligd. Investeren in bitcoins of andere crypto’s is geen grapje, je digitale munten beveiligen zou je top prioriteit moeten zijn!

Tot slot.

Zelf handel ik ook erg veel op Bitvavo het is ontzettend eenvoudig maar let op! Je kan ook geld verliezen. Ik vind het erg belangrijk als je een startende investeerder bent in bitcoins of ander cryptocurrency’s om te kiezen voor de Nederlandse Bitvavo Exchange website. Waarom?

  • Je kan gemakkelijk Bitcoins kopen met iDeal.
  • Een Nederlandse Helpdesk.
  • Je kan kiezen voor een geavanceerde exchange functie. (dit is voor gevorderden.)
  • Het is veilig en betrouwbaar.

crypto exchange website

Aanmelden Bitvavo crypto Exchange

Meld je GRATIS aan bij Bitvavo, een cryptocurrency exchange website waar je 52
verschillende crypto munten kunt kopen.

Nu Gratis aanmelden!!!

Als je kiest voor een andere exchange website kan dit nog weleens ingewikkeld zijn en waarschijnlijk ook wat duurder. Andere aanrader om toch crypto munten te kopen bij een andere exchange is Binance. Binance is de grootste exchange website wereldwijd

Voor beginners:

Als beginner is het belangrijk dat alles snel leert en dat je eindelijk weet wat je moet doen om te handelen met Cryptocurrency’s. Je wilt natuurlijk geen geld verliezen maar je wilt geld verdienen. Het is daarom belangrijk dat je je echt gaat verdiepen in deze wereld.

Ik wist eerst ook niks, ik ben toen op de website van Bitvavo terecht gekomen en heb hier mijn eerst cryptomunten gekocht. Onlangs ben ik begonnen met de Cryptocurrency beginnerscursus. Een super cursus voor beginners. Ik raad je aan deze echt te volgen. Klik hier voor onze Cryptocurrency beginnerscursus review.  Of klik op de knop voor de speciale kortingspagina van deze cursus.

Veel succes.

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

Wil je graag starten met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Doe dan de GRATIS training. Je ontvangt direct 3 e-boeken!!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

Lees ook even onze Bitvavo review goed door om nog meer te begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *