Hoe kan ik bitcoin kopen

Hoe kan ik Bitcoin kopen? Lees hier hoe je snel Bitcoins kan kopen!

Hoe kan ik bitcoin kopen? Je wilt graag gaan handelen in Cryptocurrency’s of je wilt wat bitcoins kopen omdat het meer rente oplevert dan je spaarrekening en misschien is het over een aantal maanden of jaren wel tonnen waard. (wie weet) Het is dan wel even handig dat je weet hoe en waar je Bitcoins kan kopen. Op deze pagina leg ik je alles uit.

 

Wil je gaan handelen in Cryptocurrency’s? Doe dan de Cryptocurrency Beginners cursus. Klik hier voor de geheime kortingspagina.

 

Hoe kan ik bitcoin kopen?

Bitcoins sparen?

hardware wallet
Hardware wallet

Wil je gaan sparen en denk je dat de Bitcoin wel een verstandige investering is dan is het handig om een wallet te hebben waar je je Bitcoins op kunt slaan en waar niemand aan kan komen. Je hebt op dit moment 3 soorten wallets waar je je Bitcoins kan bewaren, de mobiele wallet, een desktop wallet en een hardware wallet.

Als je Bitcoins voor een lange termijn wilt opslaan zou ik persoonlijk voor een hardware wallet kiezen. Maar als je nog nooit Bitcoins hebt gekocht is misschien een mobiele wallet even handiger. Later kan je natuurlijk alles op een hardware wallet zetten.

Om nu te beginnen moet je dus eerst een wallet hebben voordat je Bitcoins gaat kopen. Eén van de betere mobiele wallets is de Coinomi wallet. Deze kan je GRATIS downloaden voor Android en Iphone.

Als je nu alles hebt ingesteld en goed beveiligd hebt kan je nu Bitcoins of andere cryptocurrency’s kopen.

Iedere wallet heeft een eigen ontvangstcode en deze ziet er als volgt uit:

Cryptocurrency kopen met iDeal

Deze code heb je nodig om Bitcoins te kopen. Om Bitcoins te kopen kan je naar de website van BTCdirect en daar voor een bepaald bedrag Bitcoins kopen, je kan hier simpel, veilig en snel met iDeal Bitcoins kopen.  Let wel even op dat je bij de bestelling de juiste ontvangstcode van je wallet zet.

Als alles goed is gegaan zal je binnen enkele minuten de Bitcoins ontvangen in je wallet. Als je deze goed beveiligd hebt kan je nu de Bitcoins goed bewaren zonder dat iemand er aan kan komen.

Video Coinomi wallet.

Je kan natuurlijk ook gaan handelen met Cryptocurrency’s, dit betekent eigenlijk laag kopen en hoog weer verkopen. Dit klinkt natuurlijk heel simpel maar hoe weet je wanneer iets gaat stijgen en wanneer je het moet verkopen? Hieronder leg ik je meer uit over handelen met Cryptocurrency’s

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Handelen in Cryptocurrency’s. 

Wil je graag gaan handelen in Cryptocurrency’s maar je hebt dit nog nooit gedaan? Dan is het misschien verstandig om even mijn review te lezen van de beginnerscursus Cryptocurrency’s. Je leert hier een hoop hoe je kan handelen met digitale valuta’s.

Zelf handeling ik ook in Cryptocurrency’s en gebruik hiervoor 2 verschillende Exchange website’s Bitvavo en Binance. Als je nog nooit hebt gehandeld met crypto’s dan raad ik je aan om om Bitvavo te beginnen, het is zeer eenvoudig en als je het eenmaal door hebt kan ook via Bitvavo geavanceerd handelen.

Bij Bitvavo kan je je gratis registreren met veilig met iDeal geld overmaken om direct te beginnen met handelen. Je hebt de keuze om het geld te investeren in 52 verschillende coins. Het is heel simpel het enige wat je moet doen investeren in een Crypto coin waarvan je denkt dat het gaat stijgen. Dus laag kopen hoog verkopen. Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken. Je kan bij Bitvavo natuurlijk ook sparen, je hoeft dus niet perse te handelen.

Wil je het nog beter doen dan is het zeker verstandig om de onderstaande cursus te volgen.  Je leert hier alles over Cryptocurrency’s en wanneer je moet kopen en moet verkopen. Lees ook mijn review over deze cursus.

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

Wil je graag starten met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Dat doe je via de onderstaande kortingslink!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *