Bitvavo geld opnemen

Bitvavo geld opnemen? Lees hier hoe je je winst kan uitbetalen.

Bitvavo geld opnemen? Als je hebt geïnvesteerd in Bitvavo dan is het ook wel handig dat je je winsten kan uitbetalen. Gelukkig gaat dit heel snel en heb je vaak je geld al binnen 2 dagen op je rekening staan.

Op deze pagina lees je hoe je je Cryptocurrency’s kan verkopen en kan uitbetalen naar je betaalrekening.

Nog niet veel ervaring met het kopen van cryptocurrencies? Klik dan hier voor een GRATIS training met 3 e-boeken. 

Bitvavo geld opnemen?

Je hebt geïnvesteerd in de bitcoin of een andere digitale valuta’s nu wil je een deel of alles verkopen en dit uitbetalen naar je betaal rekening.

Allereerst dien je je rekening toe te voegen. Dit moet je al doen als je je registreert bij Bitvavo, je kan dit zien als je in-logged op Bitvavo op je naam klikt en dan op verificatie, je ziet dan je gegevens inclusief je rekening nummer.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Ben je al wel lid en wil je wat van je digitale munten verkopen, klik dan op de crypto waarin je hebt geïnvesteerd. Klik daarna op verkopen.

Je kan hier een bedrag invullen wat je wilt verkopen. Eenmaal verkocht dan komt dit bedrag in je balans te staan.

Bitvavo geld opnemen

Dit kan je zien als je op Dashboard klikt en dan bij je portfolio kijkt, je ziet dan tegoed met een bedrag die je nu kan uitbetalen.

Klik dan op tegoed opnemen en je kan een bedrag invullen om uit te betalen. Controleer je bank gegevens en klik op doorgaan. Binnen 2 dagen (soms sneller) staat het op je bankrekening.

Wat je ook kan doen is als een digitale valuta aan het zakken is deze verkopen en in je balans laten staan tot deze weer gaat stijgen. Dit noemen ze handelen in Cryptocurrency’s, wil je ook professioneel handelen en geld verdienen, leer het van de beste door onderaan op de knop te klikken en de cryptocurrency beginnerscursus te volgen.

Veel succes.

 

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

Wil je graag starten met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Begin dan vandaag nog met de GRATIS training!!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *