is bitvavo betrouwbaar

Is Bitvavo betrouwbaar? Lees het hier!

is bitvavo betrouwbaarIs Bitvavo betrouwbaar? Wellicht heb je de website van van Bitvavo al bezocht en vroeg je je af of Bitvavo een betrouwbare exchange website is. Op deze vraag kan ik volmondig zeggen dat Bitvavo een super betrouwbare website en met veel veiligheidsmaatregelen. Zelf gebruik ik Bitvavo al een aantal jaar en bijna dagelijks. Ik heb nog nooit gehad dat het niet klopte of dat er een storing was.

In mijn Bitvavo review op de home pagina kan je alles lezen wat Bitvavo precies is en hoe het werkt.  Als je voor het eerst cryptocurrencies wilt gaan kopen is Bitvavo misschien wel de makkelijkste website’s waar je veilig en betrouwbaar kan betalen met iDeal.

 

Is Bitvavo betrouwbaar? Waarom is Bitvavo Betrouwbaar? 

Zelf gebruik ik Bitvavo ontzettend veel soms zelfs dagelijks, het werkt ontzettend makkelijk en de veilig van deze exchange website is enorm goed. Daarnaast is Bitvavo een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. Je kan er ook super snel met iDeal betalen wat voor mij al een ontzettend groot pluspunt is.

Veiligheid Bitvavo.

Kunnen hackers in je account komen mochten ze dit willen? Nou dat gaat zeker heel moeilijk worden want je account is goed beveiligd.

Inmiddels gebruik ik Bitvavo al een paar jaar met veel plezier en veel vertrouwen. Het registreren van een account bij Bitvavo is helemaal gratis en je dient je account te verifiëren per mail. Wil je geld overmaken dan kan je een foto maken van je paspoort, ID kaart of rijbewijs. Daarna kan je veilig en vertrouwd geld overmaken met ideal of met 7 andere betaal mogelijkheden.

Wil je graag via je mobiel in je account kijken dan kan je een apparaat toevoegen. Dit gebeurt ook per mail die je hebt gebruikt voor het aanmelden. Dit betekent dan niemand anders op je account kan kijken alleen jij zelf en op de aangegeven apparaten.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Betalen en uitbetalen?

Je kan veilig en snel met 7 verschillende betaalmogelijkheden geld storten naar je account in Bitvavo, zelf gebruik ik altijd iDeal. Meestal staat dit geld binnen een paar minuten in je account en kan je veilig gaan handelen. Er is keuze uit ruim 50 digitale valuta’s waaronder de populaire Bitcoin, Ripple, Ethereum en andere.

Je winst kan je ook simpel uitbetalen naar je bankrekening. Meestal staat dit de volgende dag op je rekening maar soms ook nog dezelfde dag.

Tot slot.

Dus op de vraag is Bitvavo betrouwbaar? Dan kan ik zeker zeggen absoluut. Het fijne is dat Bitvavo een Nederlands bedrijf is en dat ze dus een Nederlandse klanten service hebben. Dit geeft natuurlijk al enorm vertrouwen. Zeker voor beginners is Bitvavo een aanrader want het is erg simpel. Lees hier ook je moet starten met Bitvavo en hoe alles werkt. 

Een andere mogelijkheid om te handelen in crypto currencies is Binance. Binance is de grootste internationale exchange website met meer coins dan Bitvavo. Maar Binance is zeker ingewikkelder dan Bitvavo, dus mocht je net beginnen start dan met Bitvavo.

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

GRATIS BITCOIN TRAINING!! Deze training is toegankelijk voor iedereen!Je ontvangt ook direct een mail met 3 gratis e-boeken!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *