wat is staking op bitvavo

Wat is Staking? Lees hier wat staking betekent!!

wat is staking op bitvavoWat is Staking? Op Bitvavo.com zie je het woord Staking vaak voorbij komen. Maar wat betekent Staking nu eigenlijk. Op Bitvavo kan je staking aan of uit zetten. Waarom zou je Staking uit zetten en waarom zou je het aanzetten. Dit heeft met meerdere dingen te maken maar ik zal je eerst even uitleggen wat staking precies betekent. Staking is een vorm van sparen bij de digitale valuta.

Als je met je geld crypto koopt hoop je er natuurlijk op dat je munt of meerdere munten gaan stijgen zodat je winst maakt. Maar je kan je crypto ook vast zetten door staking aan te zetten. Hiervoor krijg je een bepaalde rente maar kan je niet zomaar even stoppen als je winst hebt. De rentes kunnen oplopen tot wel 10% per jaar. Beter dan je spaarrekening op de bank!!! Lees hieronder meer….

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Wat is staking op Bitvavo? Lees meer hieronder.

Dit artikel behandelt alleen staking via Bitvavo. Dit omdat ik zelf ook veel handel op Bitvavo. Maar deze handleiding over staking is voor iedere andere platform gelijk. Staking kan je zien als een soort rente voor het aanbieden van je digitale valuta. Op sommige exchange website zet je je deel van je crypto vast voor een langere periode, bijvoorbeeld voor een jaar.

Tijdens deze periode kan je jouw munten niet verkopen maar hier ontvang je een vergoeding voor. Deze vergoedingen kunnen aardig oplopen, bij sommige cryptocurrencies is dit 20% of meer op jaarbasis. Het grootste nadeel hiervan is dat je je munt niet kan verkopen bij een sterke stijging. Voor mensen die op zoek zijn naar een stabiele vorm van extra inkomen vanuit de crypto valuta kan Staking een prima initiatief zijn.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Staking op Bitvavo.

Zoals al eerder aangegeven is dit artikel gebaseerd op staking op Bitvavo. De reden hiervoor is niet alleen dat ik zelf handel op Bitvavo maar ook omdat je de crypto’s hier niet hoeft vast te zetten. Elke maandag ontvang je op Bitvavo netjes je rente. Of je munt nu stijgt of zakt je krijgt altijd je rente. Op Bitvavo kan je staking herkennen aan de groene S naast een coin en dit zie je niet bij elke coin. Zie afbeelding hieronder.

Wat is staking

De opbrengsten van je staking kan je terug vinden al je naar je account gaan en op Staking klikt. Ook zie je hier het percentage dat je verdient op jaarbasis per cryptocurrency. Let op!! Dit is extra, je hoeft er niks voor te doen. Of je crypto zakt of stijgt je krijgt altijd en iedere maandag de rente bijgeschreven. Altijd lekker. Wat voor rente krijg je op je spaar rekening?

Percentage Staking op Bitvavo.

Hieronder een mooi overzicht van de staking percentage die je krijgt op Bitvavo per crypto currency. Let wel op dit is overal gelijk. Hieronder het overzicht. Lees ook hier de Bitvavo Staking percentages.

staking op bitvavo staking op bitvavo

Zoals je ziet kan staking weer een leuk extra opleveren. Ik hoop dat je wat hebt aan dit artikel en dat je Staking nu iets meer begrijpt. Wil je graag meer weten over cryptocurrencies en hier je geld mee verdienen. Dan raad ik je echt aan om de onderstaande training te volgen. Bekijk eerst de gratis video training.

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

GRATIS BITCOIN TRAINING!!
Deze training is toegankelijk voor iedereen!
Je ontvangt ook direct een mail met 3 gratis e-boeken!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *