Mijn crypto portfolio

Mijn Crypto Portfolio!! Lees welke digitale munten ik in mijn bezit heb en waarom!

Mijn crypto portfolioMijn Crypto Porfolio. Inmiddels is deze website al weer 1,5 jaar oud en heb in die anderhalf jaar ontzettend veel geleerd over crypto’s. Voordat ik me begon te verdiepen in cryptocurrencies deed ik maar wat. Vaak kocht ik op een verkeerd moment. Nu verdiep ik me in een bepaalde cryptocurrencie. Ik ben lid van verschillende groepen maar ook een crypto community waarmee ik elke dag weer iets leer.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Inmiddels heb ik al een aardig smak geld op Bitvavo staan en kijk bijna elke half uur wel op de app. Ik heb de Cryptocurrency Beginnerscursus gevolgd wat ook een aanrader is. Ik denk dat ik wel een eind ben maar ik ben er nog niet. De bedoeling is natuurlijk dat ik een lekker inkomen per maand heb met het traden van cryptocurrencies op Bitvavo of op Binance. Ik investeer alleen maar in altcoins en heb helemaal niks van de Bitcoin.

 

Mijn Crypto Portfolio.

Nu ben ik ander half jaar begin en heb ik 5 verschillende munten die ik hodl. Hodl betekent dat ik veel vertrouwen in de munt heb en dat ik deze laat staan voor een langere termijn. In de hoop en goed vertrouwen dat deze over een jaar of misschien 2 jaar veel meer waard zijn.

De reden dat ik vertrouwen heb in deze munten is puur omdat ik lid ben van veel groepen over cryptocurrencies en veel lees over de onderstaande munten. Hieronder mijn Crypto portfolio. Daarnaast kan je deze munt staken bij Bitvavo. Je ontvangt naast de stijging van van de munt ook nog rente van 5% per jaar. Dit is beter dan je spaarrekening op de bank.

 

Alles over Crypto
Begin vandaag nog met de Crypto Beginners cursus.
Is het iets voor jou? 
Leer investeren en traden met cryptomunten.

 

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

Nummer 1. Cardano

CardanoIn deze munt heb ik het meeste vertrouwen en is nog relatief goedkoop. Op moment van schrijven kost Cardano 1,0141 euro dus je kan er nog aardig wat kopen voor een lage prijs.

Het bedrag wat ik in totaal heb geïnvesteerd heb in cryptocurrencies is ongeveer 50% naar Cardano gegaan. Een munt waar ik veel vertrouwen in heb en die nog betaalbaar is.

 

Nummer 2. Pundi X.

Pundi xOok in deze munt heb ik veel vertrouwen, ook weer omdat er veel mensen in de groepen praten over de potentie van deze munt. Deze munt koop je op moment van schrijven voor 0,0056064. Voor een laag bedrag kan je er een hoop kopen. De reden van het oprichten van Pundi X was om crypto voor het grotere publiek beschikaar te maken.

Dit is vandaag de dag het enige doel van Pundi X.

 

Nummer 3. Chilliz 

ChillizOok deze munt is weer erg goedkoop. Deze munt koop je al voor 0,47859. Niet zo goedkoop als Pundi maar met zeker veel potentie. Chilliz is de munt voor de miljarden sport en e-sport fans. Met CHZ heeft de fan stemrecht over hun favoriete sportclub. FC Barcelon, Juventus en PSG zijn enkele grote namen die al zijn begonnen met Chilliz. Mijn reden om hier meer op de te lezen en vooral te investeren in de munt.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Verder heb ik nog wel een aantal munten zoals Stormx, Vechain Thor en Holo maar dit wisselt regelmatig. Als er 1 gestegen is dan verkoop ik deze weer en investeer weer in een nieuwe of wacht tot één van andere hodl munten zakt. Dan koop ik weer bij.

Deze pagina wil ik graag delen met je. Maar het zou leuk zijn als je hieronder in de reactie ook laat zien welke munten jij hebt en waarom. We kunnen leren van elkaar en misschien wel geld verdienen met elkaar.

Laat ons weten in welke munten jij investeert en waarom. Schijf hieronder je reactie. 

Oh ja. Wordt ook gratis lid van onze Facebook groep. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *