Cryptocommunity

Cryptocommunity review! Gratis online crypto training!

Cryptocommunity reviewCryptocommunity review! Wil je graag geld verdienen met cryptocurrencies of wil je graag op de lange termijn investeren in cryptocurrencies. Dan zit je bij de Cryptocommunity goed. Leer van elkaar en met elkaar!! Samen met andere leden van deze community kan je een hoop bereiken. Weet je nog niks van de digitale valuta leer het dan en vind super snel je weg naar de toekomst.

Ja, één Bitcoin kost nu veel geld maar je bent zeker niet te laat. 2021 en 2022 wordt het jaar van de cryptocurrencie. Dus wees niet te laat en begin vandaag nog.

 

Join de Cryptocommunity
Start vandaag nog met het crypto avontuur 
Is het iets voor jou? 
Check dan eerst de gratis Bitcoin training. 

 

Meld je nu aan!!

Wat is de Cryptocommunity?

Dcryptocommunity screenshote cryptocommunity is niet alleen een community, het is een alles in 1 platform. Als je nog nooit iets hebt gedaan met cryptocurrencies dan zit je hier goed. Want je leert niet alleen van de uitgebreide training maar ook van honderden andere leden die net als jij meer willen leren.

Op de community vind je alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om een succes te maken van je Crypto avontuur.

Cryptocommunity.nl is dé Nederlandse community over crypto’s.

Momenteel staan er 8 crypto-cursussen klaar en zijn ze achter de schermen bezig om er nog meer te maken. De crypto community biedt een veilig en sociaal platform waar mensen van ieder niveau en vooral beginners zich welkom voelen. Op het platform vind je uitgebreide forums en heb jij de mogelijkheid om je eigen groep aan te maken.

Als lid wordt van de cryptocommunity leer je alles met 8 complete cursussen die je verder helpen. Je krijgt een eigen profiel pagina die je helemaal naar wens kan maken. Je kunt groepen maken waar je met andere leden kunt discussiëren over verschillende onderwerpen maar ook van andere kunt leren. Hieronder ga je uitleggen wat je precies gaat leren met de cursus.

Cryptocommunity cursus.

Ben je echt een leek op het gebied van cryptocurrency’s of ben je een gevorderde betreft de digitale valuta. De trainingen zijn er voor iedereen die meer wilt leren en de kennis wilt verbreden. Hieronder ga ik je alles uitleggen over deze trainingen.

Training 1: Complete start in 5 stappen.

Eigenlijk beginnen we hier direct met een bonus training. In deze training neemt het team van de cryptocommunity je stap voor stap mee in de voorbereiding om te starten met cryptocurrencies. In 5 stappen heb je een compleet overzicht waarmee je op een veilige manier kunt beginnen aan je crypto avontuur.

Aantal lessen: 5
Duur training: 30-40 minuten.

Training 2: Crypto introductie.

Als gevorderde crypto handelaar of investeerder hoef je deze misschien niet te doen maar het is zeker interessant. Deze training bevat 3 lessen met een totale duur van 90 minuten. Bij deze introductie behandelen ze de Bitcoin en de blockchain technologie in een notendop. Hier bespreken ze de P2P cryptocurrencies en een favoriet Ethereum daarnaast bieden ze een kijkje in de wereld van cryptocurrencies. Na deze training ga je de digitale valuta beter begrijpen.

Aantal lessen: 3
Duur training: 90-100 minuten.

Training 3: Cryptocurrencies kopen – Exchange website’s

Bij deze training krijg je uitleg over verschillende exchange websites en online marktplaatsen waar je kunt handelen met cryptocurrencies met de belangrijkste bijbehorende eigenschappen. Nog maar zelden ben ik zo’n uitgebreide training tegen gekomen als in deze training. Hier wordt  gekeken waar je op moet letten om jouw favoriete crypto te kiezen.

Aantal lessen: 7
Duur training: 45 minuten.

Training 4: Cryptocurrencies bewaren in een wallet.

Wat is een wallet, wat zijn de beste wallets. Je bent je eigen bank met een cryptowallet, verlies je het wachtwoord/code dan ben je ook je crypto’s kwijt. Let dus goed op dat je verantwoordelijk te werk gaat. In dit hoofdstuk krijg je een stukje basis informatie betreft digitale wallets.

Aantal lessen: 4
Duur training: 30 minuten.

Training 5: Cryptocurrencie onderzoek.

In dit hoofdstuk kom je serieus in actie en wordt je uitgedaagd je onderzoeken goed te doen. Goed onderzoek staat aan de basis van je succes met cryptocurrencies. In dit hoofdstuk komen verschillende begrippen voor die je ongetwijfeld gaat tegenkomen als je gaat handelen in cryptocurrencies.

Aantal lessen: 1
Duur training: 30 minuten.

Training 6: Online Privacy en veiligheid.

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar wel ontzettend belangrijk. Als je gaat handelen of gaat investeren in cryptocurrencies ben je je eigen bank. Niemand die je daarbij helpt. Het is dus ontzettend belangrijk dat je je privacy en veiligheid goed op orde hebt.

Dit hoofdstuk geeft je alle informatie die je nodig hebt en de beste tools die je nodig hebt om zelfverzekerd te kunnen zeggen dat je crypto’s en je indentiteit veilig zijn.

Aantal lessen: 1
Duur training: 20 minuten.

Training 7: Investeren en handelen.

In dit hoofdstuk behandelen ze de termen beleggen – ook wel investeren – versus handelen – ook wel traden in cryptocurrencies.  Zowel handelaren en beleggers proberen winst te maken door te participeren. De verschillen tussen handelen en investeren komen hier goed aan bod.

Aantal lessen: 4
Duur training: 45 minuten.

Training 8: Portfolio management.

In dit hoofdstuk wordt nogmaals het risico en spreiding benadrukt. Hier worden de verschillende essentiële concepten behandeld waar je rekening mee moet houden bij het samenstellen van een sterk en gezond crypto portfolio. Ze geven hier een voorbeeld van een algemene portfolio en gaan dieper in op een gezonde cryptocurrencie portfolio.

Aantal lessen: 5
Duur training: 30 minuten.

Mijn oordeel over deze cursus.

Als beginner is dit een prima cursus om mee te starten. Het is niet duur en je krijgt genoeg informatie om te starten. Als gevorderde kan je natuurlijk ook beginnen aan deze cursus maar vooral voor de community die erg belangrijk is en waar je veel informatie uit kunt halen.

Wat kan je met de cryptocommunity cursus.

Aan het aan van deze cursus ben je je eigen bank en weet je vol vertrouwen de crypto wereld te bewandelen. Je weet hoe je een sterk en gezond crypto portfolio moet maken en je kent de basis van traden met cryptocurrencies.

Kan je geld verdienen met deze cursus?

Kort antwoord: Ja, natuurlijk kan je geld verdienen als je deze cursus hebt gevolgd. Je weet nu een hoop over cryptocurrencies en als je inzet goed is kan je hier dus ook geld mee verdienen.

De Cryptocommunity: Doen of niet doen.

Is deze cursus + community de moeite waard? Dit ligt er natuurlijk aan waar je naar opzoek bent. Maar ben je een leek betreft cryptocurrencies en wil je graag beginnen dan is deze training echt de moeite waard. Als je klaar bent met de cursus heb je nog altijd de community met meerdere leden die allemaal hetzelfde willen als jij. Daarnaast ben je levenslang lid van de cursus en de community, dit houdt in dat als er een nieuwe training is je deze ook kan volgen maar ook dat de community elke dag groeit. Leer van elkaar en met elkaar!!!

Dus voor de beginner een absolute aanrader. Voor de gevorderde dan is de cursus ook prima om je kennis te verbrede. Daarnaast is voor een gevorderde de community ideaal om nog meer kennis te krijgen en te discussiëren over verschillende onderwerpen.

 

Join de Cryptocommunity
Start vandaag nog met het crypto avontuur 
Is het iets voor jou? 
Check dan eerst de gratis Bitcoin training. 

 

Meld je nu aan!!

De Community.

Over de community heb ik nog maar weinig geschreven. De community is zeer gebruiksvriendelijk ingericht. Je kan je eigen profiel aanmaken en maar ook een groep om met andere leden te discussiëren. Je kan natuurlijk andere discussies volgen en antwoord geven op de gestelde vragen.

Het forum en de groepen zijn goed ingedeeld met relevante onderwerpen waar je een hoop van kunt leren. Het is hier echt “de leden vullen het forum”. Aangezien het forum nog kersvers is is het nog niet ontzettend groot maar dit groeit elke dag. Dagelijks worden nieuwe berichten geplaatst, vragen gesteld en vragen beantwoord.

Recensie cryptocommunity.

De cryptocommunity is kersvers en wordt elke dag beter omdat de community groeit en ze achter de schermen bezig zijn met nieuwe trainingen. Ik kijk hier nu al naar uit. Hieronder een overzicht van andere leden van deze training die allemaal enthousiast zijn.

cryptocommunity recensiescryptocommunity recensie

Wat kost de cryptocommunity?

Dan nu de grote vraag wat kost deze cursus + community? Je kunt de cryptocommunity kopen op verschillende manieren. Je kunt voor een maandelijks abonnement kiezen of voor in één keer levenslang toegang.

Levenslang toegang?

Je hebt hiervoor twee opties.

Optie 1 is levenslang toegang tot de community. Deze optie is tijdelijk afgeprijsd van € 497,- naar €97,-
Optie 2 is levenslang toegang tot de community plus de training. Deze optie is ook tijdelijk afgeprijsd van € 997,- naar slechts € 497,- euro.

Maandelijks abonnement?

Voor slechts € 15,- per maand ben je lid van de community. Je kan elk moment opzeggen, je zit dus nergens aan vast.

Alternatieven voor de cryptocommunity.

Er is één hele goede alternatief betreft de cryptocommunity en dat is de AllesoverCrypto Masterclass.  De Allesovercrypto masterclass bestaat al wat langer dan de cryptocommunity. De training is veel uitgebreider maar ook een stuk duurder. Maar dan heb je wel wat. Ook hier heb ik een review over geschreven. Deze kan je hier lezen.

Conclusie Cryptocommunity.

Tot zover deze cryptocommunity review. Is de de cryptocommunity de moeite waard? Absoluut. De makers van deze training + community hebben echt hun best gedaan en hebben hiermee een prachtige en complete community neergezet. Zeker als leek kan je veel leren van deze mannen maar ook van alle andere leden die net als jij meer willen weten van de crypto wereld. Ik raad deze training zeker aan, zeker omdat het ook niet duur is en je er genoeg leert om je weg te vinden in deze wereld. Daarnaast ben je levenslang lid en profiteer je van alle updates.

Bedankt voor het lezen van deze cryptocommunity review en veel succes.

 

Join de Cryptocommunity
Start vandaag nog met het crypto avontuur 
Is het iets voor jou? 
Check dan eerst de gratis Bitcoin training. 

 

Meld je nu aan!!

Reageren op deze cryptocommunity review kan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *