Fidelity - Bitcoin First

Bitcoin (BTC) heeft een aanzienlijk ‘opwaarts potentieel’, zegt Fidelity’s Head of Research – Bitcoin First

Het hoofd van het onderzoeksteam bij Fidelity Digital Assets, Chris Kuiper, heeft onlangs betoogd dat de cryptocurrency bitcoin ($BTC) nog steeds een aanzienlijk “opwaarts potentieel” heeft, terwijl het een minder risicovolle investering is vanwege zijn 13-jarige staat van dienst.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Wie is Fidelity?

Fidelity Investments Inc., gewoonlijk Fidelity genoemd, vroeger Fidelity Management & Research of FMR, is een Amerikaanse internationale financiële dienstverlener gevestigd in Boston, Massachusetts.

Het bedrijf werd opgericht in 1946 en is één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld met een beheerd vermogen van $ 4,9 biljoen in juni 2020 en een gecombineerd totaal aan activawaarde van $ 8,3 biljoen.

Fidelity Investments exploiteert een beursvennootschap, beheert een grote familie van beleggingsfondsen, biedt fondsendistributie en beleggingsadvies, pensioendiensten, indexfondsen, vermogensbeheer, cryptocurrency, uitvoering en goedkeuring van effecten, bewaring van activa en levensverzekeringen.

Interview

In een interview met Cointelegraph, gemaakt kort nadat Fidelity een rapport met de titel “Bitcoin First” publiceerde, waar het zich richt op zorgen die Fidelity-klanten de cryptocurrency omringen, inclusief dat BTC misschien zou vervangen worden door een meer geavanceerde cryptoasset en dat het potentieel een lagere upside zou hebben in vergelijking met andere munten.

Kuiper voerde aan dat de waardepropositie van Bitcoin als een censuurbestendig gedecentraliseerd monetair netwerk het onderscheidt, en zelfs zijn innovatie vergeleek met het uitvinden van het wiel.

Hij zei: “Je kunt iets dat al is uitgevonden niet opnieuw uitvinden in termen van het veiligste, meest gedecentraliseerde en wat wij beschouwen als het beste monetaire goed in de digitale activaruimte.”

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

De executive voegde eraan toe dat hoewel sommige andere crypto-activa inderdaad een hoger opwaarts potentieel hebben, het ook riskantere investeringen zijn en vanwege deze risico’s als durfkapitaal inzet moeten worden beschouwd.

Kuiper merkte op dat hij gelooft dat bitcoin in de toekomst een belangrijk onderdeel zal zijn van het cryptocurrency-ecosysteem, ongeacht de ontwikkelingen die zich daarin voordoen. BTC, zei hij, zal nog steeds een belangrijk “geldanker” zijn voor andere cryptoassets in een scenario waarin meerdere blockchains naast elkaar bestaan.

De analisten voegden eraan toe dat wat “deze andere tokens of projecten waarde geeft, is dat ze op de een of andere manier kunnen worden gekoppeld aan Bitcoin of kunnen worden omgezet in de vlaggenschip-cryptocurrency. Kuiper sloot af door te zeggen dat het 13-jarige bestaan ​​van BTC de neerwaartse risico’s aanzienlijk heeft verminderd, terwijl het nog steeds een aanzienlijk opwaarts potentieel heeft omdat het goud vervangt als waardeopslag.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Dit is enorm belangrijk om te onthouden als je het mij vraagt. Wat hier wordt gezegd bepaald onze toekomst.

Zoals CryptoGlobe meldde, publiceerde Fidelity Digital Assets eerder dit jaar een rapport waarin het betoogde dat Bitcoin een “superieure vorm van geld” is die het “primaire monetaire goed” zou kunnen zijn en dat zijn technologische doorbraak gebaseerd was op die superioriteit, en niet zoals een superieure betalingstechnologie.

 

Sentiment

Het sentiment rond BTC was de afgelopen weken gemengd. Terwijl sommigen de cryptocurrency in de nabije toekomst exponentieel zien dalen, hebben de meeste klanten van JPMorgan onthuld dat ze zien dat de prijs van Bitcoin de $ 60.000 voor het einde van dit jaar overtreft, waarbij 41% zegt dat de cryptocurrency tegen het einde van het jaar op datzelfde niveau zal handelen. 9% ziet het boven $ 80.000 staan en 5% waagt zich eraan ​​​​om $ 100.000 te noemen.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

VRIJWARING
De standpunten en meningen van de auteur, of andere personen die in dit artikel worden genoemd, zijn alleen voor informatieve doeleinden en vormen geen financieel, investerings- of ander advies. Investeren in of handelen in cryptoassets brengt een risico van financieel verlies met zich mee.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo.

Wil je gratis handelen en Bitcoins of Celer Network tokens kopen zonder handelingskosten, klik dan op de onderstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *