Cryptocurrency kopen met iDeal

Cryptocurrency kopen met iDeal? Lees hier meer!

Cryptocurrency kopen met iDeal? Zou jij graag wat cryptocurrency’s willen kopen? Dit kan zijn de Bitcoin, Litecoin, Ripple, Ethereum of een andere altcoin. Op deze pagina ga ik je uitleggen waar je het beste Cryptocurrency kan kopen met iDeal. Lees meer…

Cryptocurrency kopen met iDealCryptocurrency kopen met iDeal?

Als je even op Google gaat zoeken hoe en waar je cryptocurrency’s kan kopen dan kom je ontzettend veel website’s tegen.

Maar niet op iedere website kan je betalen iDeal en heb je vaak een creditcard nodig. Ik koop altijd mijn cryptocurrency’s bij Bitvavo. Een Nederlands bedrijf, een Nederlands website en super simpel.

Het belangrijkste is dat je snel met iDeal kan betalen. Het geld wat je hebt gestort komt dan in je balans en hiermee kan je dus gaan investeren in één van de 52 cryptocurrencies. Zeker als je net begint is dit de ideale website.

Lees hier mijn review over Bitvavo of begin direct door op de onderstaande knop te klikken en je te registreren.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

BTCdirect.

Dan hebben we nog BTCDirect, ook een Nederlandse website waar je Bitcoin of andere digitale valuta’s kan kopen. Deze kan je met een code direct naar je wallet sturen. Je moet hiervoor dus wel eerst een wallet hebben waar je de bitcoins naartoe kan sturen.

Dit kan zijn een wallet op je mobiel, op je desktop of een hardware wallet. (meest veilig wallet is een hardware wallet. )

Als je dus bitcoins koopt bij BTC direct kan je dit met de de code van je wallet direct naar je wallet sturen. Iedere wallet heeft een eigen ontvangstcode en deze ziet er als volgt uit:

Cryptocurrency kopen met iDeal

De code van je wallet vul je bij aankoop van Bitcoins op BTC direct. Dus eerst aanmelden BTCdirect, een wallet aanmaken, Bitcoins kopen iDeal op BTCdirect en deze versturen naar je wallet. Je bent dan in bezit van Bitcoin en kan je veilig bewaren op je Wallet.

Je kan hier niet net als Bitvavo Traden in verschillende digitale valuta’s wel kan je de coins die je op je wallet staan versturen naar Bitvavo om daar te handelen met andere coins.

Welke bitcoin wallet moet ik kiezen?

Als je kiest voor BTC direct is het verstandig om eerst op zoek te gaan naar een goede wallet. Een bitcoin wallet is een soort bankrekening maar dan voor Bitcoins. Je kan met deze wallet bitcoins ontvangen, versturen en beheren.

Het aanmaken van een wallet is zeer eenvoudig. Er zijn 3 verschillende typen wallets. En elk type wallet heeft weer ontzettend veel aanbieders. Iedere wallet heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen.

De 3 verschillende typen wallets zijn: De mobiele wallet, de Software wallets en de hardware wallets. De eerste twee kan je vaak gratis downloaden en de laatste kan je tegenwoordig overal kopen.

Cryptocurrency kopen met iDeal

Als je bij BTC direct Bitcoins wilt kopen stel ik je voor om eerst te beginnen met een Mobiele wallet die je gratis kan downloaden. Eén van de betere mobiele wallets is Coinomi wallet. Deze kan je GRATIS downloaden voor Android en Iphone.

Je kan hier je coins beheren, versturen maar ook ontvangen. Het mooie van Coinomi is dat deze niet draait op servers van een bedrijf maar alleen op je telefoon.

De private keys en inlogcodes zijn alleen zichtbaar voor gebruikers van de Wallet. Het bedrijf Coinomi heeft ook geen toegang tot deze data.

 

Klik dan hier om Coinomi te downloaden voor Android en Iphone.

 

Hoe zet je hier dan Bitcoins op.

Je dient dus eerst deze wallet te downloaden op je telefoon, dan ga je naar BTCdirect koop je bijvoorbeeld voor € 50,- Bitcoins, je vult de ontvangstcode van Coinomi in bij BTCdirect en binnen enkele minuten staan de Bitcoins of andere digitale valuta op je wallet.

Zo simpel is het eigenlijk. Nu hopen dat de Bitcoin enorm gaat stijgen.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

Wil je graag starten met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Dat doe je via de onderstaande kortingslink!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *