Geld verdienen met Bitcoin

Geld verdienen met Bitcoin? Lees hier hoe!!

Geld verdienen met Bitcoin? Zou jij je wat meer willen verdiepen in het geld verdienen met cryptocurrency’s? Dan ben je hier op het juiste adres. Wist je al dat je al met € 1,- kunt gaan handelen met Crypto’s. Je verdient dan niet snel maar je kan wel even goed oefenen. Lees hier hoe je geld kan verdienen met de Bitcoin en hoe je kan handelen met digitale valuta’s.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Geld verdienen met BitcoinGeld verdienen met Bitcoin?

Bitcoin is natuurlijk de meest bekende Crypto valuta en waarschijnlijk weet je wel wat deze munt nu waard is. Waarschijnlijk denk je ook dat je veel te laat bent met het kopen van deze munt en had ik een paar jaar geleden maar wat Bitcoins gekocht. Ja om nu een Bitcoin te kopen moet je op dit moment ongeveer € 9000,- neerleggen en dan heb je 1 munt. Ook zal je waarschijnlijk denken dat er geen geld meer is te verdienen met de Bitcoin.

Dan zal ik je vertellen dat je nog steeds enorm veel geld kan verdienen met de Bitcoin en andere digitale valuta’s en je hoeft hier echt geen € 9000,- euro voor in te leggen, je kan zelfs beginnen met € 1,- Met 1 euro ga je natuurlijk niet veel geld verdienen, je kan het hooguit verdubbelen, dan investeren in een andere munt die misschien ook wel gaat verdubbelen.

Als je het handelen in digitale valuta’s wilt gaan proberen dan raad ik je aan dit met minimaal € 100,- te gaan doen. Dit bedrag kan je mooi verdelen over verschillende crypto coins. Hoe dat werkt leg ik je hieronder uit.

Hoe Bitcoin kopen?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel website’s waar je Bitcoins kan kopen, je kan dan de bitcoin naar je wallet sturen op je telefoon en deze bitcoins bewaren en hopen dat het gaat stijgen. Wat je ook kan doen en wat ik doe is Bitvavo. Bitvavo is een Exchange website die op dit moment 51 coins op de website hebben staan waarmee je kan handelen. Dit kan al vanaf € 1,- en het werkt super simpel, zeker als beginner is dit de website waar je kan proberen te handelen.

Het enigste wat je moet doen is GRATIS registreren bij Bitvavo, een betaling met iDeal of bankoverschrijving doen en je kan direct beginnen. Je kan Bitcoins kopen maar ook 50 andere coins. Denk je dat bijv. Litecoin gaat stijgen, zet hier dan geld op en verkoop het weer als je winst hebt.

Standaard heb ik altijd een bedrag staan op Bitcoins en de rest van mijn balans daar koop ik andere valuta’s voor en verkoop ik weer als ik winst heb.

Het werkt enorm simpel! Op deze pagina heb ik een review geschreven over Bitvavo, ik raad je aan dit te lezen als je echt geld wilt verdienen met cryptocurrencies.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Wanneer Bitcoins kopen?

Het lijkt heel simpel maar als je geld wilt verdienen met de Bitcoin dan moet je laag kopen en hoog verkopen. Dat is natuurlijk heel logisch maar ik deed het een jaar geleden verkeerd. Ik kocht een crypto toen het aan het stijgen was, want misschien stijgt deze coin wel verder. Nu ik de Cryptocurrency beginnerscursus heb gevolgd weet ik hoe het wel moet.

Laag kopen en hoog verkopen dus: Hieronder een afbeelding van de Bitcoin die flink was gezakt. Het moment om te kopen dus. Een week later was deze Bitcoin weer gestegen en had ik winst.

Geld verdienen met Bitcoin

Rode candle sticks betekent dat de coin aan het zakken is en de groene dat ze weer aan het stijgen zijn. Je ziet aan het einde van de grafiek dat het flink gezakt is, dus het moment om te kopen. Later die dag ging het weer stijgen en een week later had ik flinke winst. Zo werkt het dus met elke cryptocurrency niet alleen met de Bitcoin. De Bitcoin is nu vrij prijzig maar je kan prima geld verdienen met andere digitale valuta’s.

Als je denk, ik wil dit direct goed gaan doen en snel alles leren over crypto’s dan raad ik je aan om de onderstaande cursus te beginnen. Of mijn cryptocurrency beginnerscursus review te lezen. 

 

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

Wil je graag starten met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Dat doe je via de onderstaande kortingslink!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *