Bitvavo Review - NAGA

Duitse Fintech Naga start crypto gericht sociaal handelsplatform op

Nagax zal bestaan uit een crypto-portemonnee, NFT- en stakingsplatforms, een spotbeurs en een beurs voor futures en derivaten.

Het beursgenoteerde Duitse fintech bedrijf Naga, dat via zijn mobiele app investeringen in aandelen en cryptovaluta aanbiedt, zal in 2022 een sociaal handelsplatform starten met de naam Nagax, zo maakte Naga donderdag bekend.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

  • Het platform, dat in het eerste kwartaal van dit jaar wordt gelanceerd, zal bestaan uit een crypto-portemonnee, een non-fungible token (NFT)-platform, een stakingsplatform, een spotbeurs met ongeveer 700 verhandelbare activa en een futures- en derivatenbeurs.
  • Nagax wil een “unieke Web3 sociale handelservaring” bieden, waarbij door gebruikers gegenereerde inhoud op het platform wordt omgezet in NFT’s waarmee inkomsten kunnen worden gegenereerd.
  • “Elke gebruiker die toegang heeft tot een op Ethereum gebaseerde portemonnee, kan de inhoud onmiddellijk ontgrendelen. Elke inhoud is dus tokenized en kan zelfs als een NFT zelf worden verhandeld”, zegt Benjamin Bilski, CEO van Naga, in een verklaring.
  • Bilski is van mening dat er een grote vraag naar het platform zal zijn door handelaren inhoud aan te bieden die een verscheidenheid aan inhoud van meerdere kanalen bevat, terwijl het ook een inkomstenstroom biedt voor crypto-influencers.
    Naga handelt op de Frankfurt Stock Exchange met een marktkapitalisatie van ongeveer 270 miljoen euro ($310 miljoen).

Meer nieuws

Hierover binnenkort meer nieuws.

Maar wij blijven toch opteren om voor Bitvavo te kiezen. Een stabiele Nederlandse crypto exchange met duidelijke interface en goede support.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo.

Wil je gratis handelen en Bitcoins kopen zonder handelingskosten, klik dan op de onderstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *