Theta Token - Bitvavo Review

Theta Tokens kopen met iDeal

Het Theta netwerk is gebaseerd op de Ethereum blockchain en is ontwikkeld om video’s te promoten en streamingdiensten te creëren. Omdat streamingdiensten steeds meer kijkers trekken is de kans groot dat Theta in de toekomst blijft groeien. Theta tokens kunnen gebruikt worden als donatie, om premium content te kunnen kopen én als investering. Dit is wat je moet weten over Theta tokens en hoe je deze tokens kunt kopen.

Let op: dit artikel is informatief bedoeld en mag niet als financieel advies gebruikt worden. Handelen in crypto brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg (deels) verliezen. 

Wat is Theta?

Het Theta netwerk is in principe een gedecentraliseerd leveringsnetwerk van video’s. De financiering hiervan wordt ondersteund door de Theta token. Deze token wordt aangedreven door gebruikers en mogelijkheden op de blockchain. Met het open source protocol kunnen gedecentraliseerde streaming netwerken voorzien worden van stroom. Hiernaast is het op het Theta netwerk mogelijk om dApps te bouwen.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Theta is ontwikkeld rond dezelfde periode als de opkomst van video streaming. Omdat video streaming in rap tempo populair is geworden, waren de ontwikkelaars van Theta van mening dat het samenvoegen van streamingdiensten en blockchain technologie onvermijdelijk was. Inmiddels heeft Theta een uitgebreid leveringsnetwerk voor het decentraal streamen van video’s én een eigen blockchain waar de Theta token gebruikt kan worden.

Waarom het netwerk gecreëerd is

Het Theta platform kan dus opgedeeld worden in 2 lagen. Beide lagen zijn ontwikkeld met een duidelijk doel: het delen van bandbreedte zodat streaming ervaringen verbeterd kunnen worden. Veel streamingdiensten kampen namelijk nog steeds met een slechte videokwaliteit en andere technische problemen, waaronder onderbrekingen en storingen. Het team achter Theta is van mening dat een peer-to-peer netwerk hier de oplossing voor is.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Met het Theta netwerk wil het team een hoge kwaliteit garanderen tijdens het streamen. Dit moet mogelijk gemaakt worden zonder dat de kosten te hoog lopen. Uitgevers zijn namelijk verplicht om kosten te dragen voor het publiceren van hun werk. Dit zorgt er vervolgens voor dat er minder omzet naar de makers gaat, waardoor creativiteit en innovatieve ideeën in de branche weinig kans krijgen.

Met de blockchain technologie van Theta is het mogelijk om de kosten voor het leveren van video’s te verlagen. Simpelweg door meer deelnemers in de blockchain op te nemen. Theta hoopt hiermee de creativiteit van makers te stimuleren, waar anderen weer van kunnen profiteren.

Theta tokens kopen met iDeal

Geloof jij ook dat streamingdiensten de toekomst zijn? Dan sta je vast te popelen om de Theta token in huis te halen. Je kunt Theta in Nederland bij verschillende exchanges kopen. Denk bijvoorbeeld aan Bitvavo. Maak je liever gebruik van internationale platformen, dan kun je ook bij exchanges als Binance terecht. Kies je voor een Nederlandse exchange? Dan kun je het beste gebruikmaken van Bitvavo.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Bij Bitvavo kun je € 1000 verhandelen zonder transactiekosten te betalen. Hiernaast biedt Bitvavo de hoogste garanties ter wereld in geval van ongeautoriseerde toegang of faillissement. Dit zorgt er ook voor dat Bitvavo de meest veilige exchange is voor het bewaren van je cryptomunten.

Klik hier om je bij Bitvavo aan te melden en start direct met het handelen van Theta tokens!

 

F.A.Q

Wat is de gemiddelde prijs van 1 token?

De gemiddelde prijs van 1 Theta token ligt tussen de € 1,- en € 2,- in juni 2022. De all time high van de Theta token ligt op ongeveer € 11,-. Deze waarde werd op 23 maart 2022 behaald.

Is het slim om in Theta te investeren?

Bij een investering van 5 jaar wordt een opbrengst verwacht van ongeveer +535,55%. Dit percentage is gebaseerd op een logisch algoritme. THETA is op de korte termijn onvoorspelbaar, maar heeft potentiële langetermijnvoordelen. Het koersdoel van 2022 is $ 5,7221. De cryptomarkt is echter erg beïnvloedbaar. Daarom is het altijd belangrijk om het laatste nieuws rondom een munt te volgen en rekening te houden met economische en financiële veranderingen in de maatschappij.

Wat is de marketcap van Theta?

In juni 2022 is de totale marketcap van Theta $ 5,260,731,327. De coin is mede mogelijk gemaakt door de Ethereum blockchain en op dit moment is de totale supply in omloop. In totaal circuleren er meer dan 1,000,000,000 Theta tokens met een gemiddeld volume van $ 270,392,545 per 24 uur.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo en crypto kopen?

Wil je crypto kopen? Dan kun je op dit moment het beste terecht bij Bitvavo. Je kunt hier betalen met iDeal en de exchanges zijn beide aangesloten bij de Nederlandsche Bank. Als de ontwikkelingen achter Bitcoin en andere munten positief blijven, dan is de verwachting dat crypto explodeert.

Wil je gratis handelen en crypto kopen zonder handelingskosten, klik dan op de onderstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *