Terra (LUNA) - Bitvavo Review

Luna 2.0 herstart het Terra ecosysteem

Het is inmiddels ruim 2 weken geleden dat Luna 2.0 werd gelanceerd en het Terra ecosysteem een herstart kreeg. Na de crash van Terra Luna begin mei, heeft het team achter Terra een herstelplan opgesteld. In dit plan werd bepaald dat de beste herstelstrategie een splitsing van de Terra blockchain is, waardoor Terra 2.0 werd geboren. Nu de belangrijkste exchanges Luna 2.0 hebben gelist duiken wij in dit artikel in Luna 2.0 en of het nog interessant is om in Luna te investeren.

Let op: dit artikel is puur informatief bedoeld en niet als financieel advies. Er zijn altijd risico’s verbonden aan handelen in cryptocurrency en het is mogelijk dat je je inleg deels verliest. 

Wat is Luna 2.0?

Luna 2.0 is de gloednieuwe token op de Terra blockchain. De Luna 2.0 coin is ontwikkeld om het Terra Luna ecosysteem te redden na de ineenstorting van de stablecoin terraUSD ($UST) die gekoppeld was aan Terra Luna. Inmiddels zijn de banden met UST stablecoin verbroken, omdat deze coin de crash in de eerste plaats veroorzaakte.

Met Luna 2.0 is er als het ware een nieuwe blockchain gemaakt die naast de oude Terra Luna bestaat. De meeste dApps migreren naar de nieuwe keten en sommige functies zullen worden overgenomen. Voor gebruikers en ontwikkelaars veranderd er dus weinig, maar deze ontwikkeling was essentieel voor de doorstart van Terra Luna.

Terra 2.0 brengt dezelfde idealen waar je de eerste keer verliefd op werd”. UI/UX van wereldklasse, onze geweldige LUNAtic-community en een diepe, getalenteerde ontwikkelaars pool die klaarstaat om de toekomst van DeFi te bouwen.”

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Hoe zit het met de oude Luna?

De ontwikkelingen op de Luna 2.0 chain zijn interessant, omdat er steeds meer projecten succesvol gemigreerd worden. Dat betekent dat ontwikkelaars vertrouwen hebben in het team achter Terra Luna, waardoor handelaren óók meer vertrouwen krijgen. De oude chain blijft echter ook bestaan onder de naam Luna Classic.

Na de lancering zijn alle ogen gericht op de Luna 2.0 prijs. Ruim twee weken na de lancering is Luna 2.0 met ruim 55% gedaald vergeleken met de startwaarde van de coin. Na een daling tot een dieptepunt van € 2,30 is de koers op het moment van schrijven aan het herstellen.

Ondertussen heeft de prijs van Luna Classic een relatief scherpe daling gezien. Sinds de lancering van Luna 2.0 is de coin met ongeveer 50% gezakt. Dat is niet vreemd, omdat een ineenstorting meestal een vertrouwensbreuk veroorzaakt. Alhoewel een nieuwe munt een reset betekent voor het netwerk, zullen holders en mensen uit de crypto gemeenschap de crash niet snel vergeten.

Is investeren in Luna nog interessant?

Positief nieuws beïnvloed de koers van financiële middelen meestal ook positief. Bij cryptocurrency is dit niet anders. Omdat de Luna 2.0 chain veel interesse wekt bij ontwikkelaars van dApps en waardevolle partners, is de kans groot dat de community achter de coin groter wordt. Hoe waardevoller partnerschappen en ontwikkelingen zijn, hoe groter de kans dat het team het vertrouwen van het publiek kan terugwinnen.

Toch blijft het handelen in crypto een uitdaging. Zorg er daarom altijd voor dat je kennis hebt van de markt, de ontwikkelingen rondom Luna goed in de gaten houd en alleen investeert wat je kunt missen.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Luna 2.0 kopen bij Bitvavo

Zie jij potentie in Luna 2.0 en sta je op het punt om te investeren in de coin? Dan kun je in Nederland het beste terecht bij Bitvavo. Bitvavo is niet alleen de veiligste, maar ook de meest gebruiksvriendelijke exchange op dit moment. Op Bitvavo kun je zowel Luna 2.0 als Luna Classic kopen en het platform is geschikt voor beginnende én ervaren handelaren.

Wil jij vandaag beginnen met handelen in crypto en wil jij Luna 2.0 kopen? Meld je nu aan (LINK toevoegen) bij Bitvavo en handel tot € 1000 gratis!

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

F.A.Q

Wat doet Luna?

Het project achter Luna is ontwikkeld om een stabiele cryptocoin te creëren die volledige acceptatie van de blockchain mogelijk maakt. Het team richt zich voornamelijk op projecten in de e-commerce sector.

Waar kan ik Luna kopen?

Je kunt Luna kopen bij verschillende exchanges in Nederland en het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan Bitvavo en Binance. De meest veilige en goedkope optie is Bitvavo

Wat kost 1 Luna 2.0 coin?

De waarde van 1 Luna 2.0 coin schommelt per 24 uur enorm, maar gemiddeld betaal je € 2,50 per coin.  Hiernaast moet je bij de meeste exchanges rekening houden met handelskosten.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo en crypto kopen?

Wil je crypto kopen? Dan kun je op dit moment het beste terecht bij Bitvavo. Je kunt hier betalen met iDeal en de exchanges zijn beide aangesloten bij de Nederlandsche Bank. Als de ontwikkelingen achter Bitcoin en andere munten positief blijven, dan is de verwachting dat crypto explodeert.

Wil je gratis handelen en crypto kopen zonder handelingskosten, klik dan op de onderstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *