Bitvavo geeft nu garantie tot 100.000 euro

Bitvavo geeft nu garantie tot 100.000 euro

Bitvavo heeft het afgelopen jaar flinke ontwikkelingen doorgemaakt. Van het toevoegen van maar liefst 98 nieuwe coins tot het winnen van de Gouden Stier Award van IEX voor Beste Crypto Exchange in maart 2022. Het is daarom niet vreemd dat het platform steeds meer gebruikers trekt. Om deze gebruikers te beschermen tegen hackers geeft Bitvavo nu tot maar liefst € 100.000 garantie. Dit is alles wat je moet weten over de 100K garantie Bitvavo.

Bitvavo geeft nu garantie tot 100.000 euro

Disclaimer: dit artikel is informatief bedoeld. Voordat je investeert in crypto is het essentieel om je eigen onderzoek te doen. De informatie in dit artikel mag niet worden gebruikt als financieel advies. 

100K garantie Bitvavo: uniek in Nederland en andere landen

Voor Bitvavo en de gebruikers van Bitvavo staat veiligheid voorop. Omdat veel investeerders ervoor kiezen om hun cryptocurrency op de exchange te bewaren, heeft Bitvavo een protocol ontwikkeld waarmee de middelen van gebruikers beschermd zijn. Zo worden de werknemers van Bitvavo bijvoorbeeld uitvoerig gescreend en worden de cryptomunten van gebruikers bewaard op gecertificeerde databases. Hiernaast zijn gebruikers bij diefstal verzekerd tot maar liefst $ 255 miljoen.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Hier bovenop geeft Bitvavo met Bitvavo Account Garantie € 100.000 vergoeding als iemand onbevoegd toegang krijgt tot je account. In een tijd waar hackers steeds slimmer worden is dit voor velen een geruststellende ontwikkeling. Deze garantie is geen wettelijk vereiste en maakt ook geen deel uit van de EU depositogarantiestelsels. Met de Bitvavo Account Garantie garandeert Bitvavo dus uit eigen beweging optimale veiligheid voor haar gebruikers. In de financiële wereld is dit een unieke ontwikkeling waar Bitvavo terecht erg trots op is.

Dit zijn de voorwaarden voor 100K garantie bij Bitvavo

Om gebruik te kunnen maken van de 100K garantie moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Allereerst moet je een geverifieerd account hebben bij Bitvavo. Dit betekent dat je de KYC procedure moet doorlopen en je identiteit en bankrekening moet verifiëren. Als je een geverifieerd account hebt dan ben je na 30 dagen verzekerd tegen onrechtmatige toegang. De 100K garantie van Bitvavo is alleen bestemd voor vergoeding nadat iemand zonder toestemming cryptomunten heeft opgenomen vanaf jouw account. Maak je het geld per ongeluk over naar een verkeerde rekening of val je voor de trucs van een scammer en maak je zelf geld over, dan kun je geen aanspraak maken op de garantie.

Standaard verzekering + Bitvavo Account Garantie = optimale veiligheid

Alhoewel cryptocurrency in rap tempo groeit en de kans op een wereldwijde adoptie van cryptocurrency steeds groter wordt, is het handelen in crypto nog steeds risicovol. Door onverwachte ontwikkelingen in de maatschappij of in de financiële wereld, is het bijvoorbeeld mogelijk dat Bitvavo ooit failliet gaat. In dit geval zijn alle wallets standaard verzekerd tot $ 255 miljoen, omdat Bitvavo onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank en geregistreerd is bij de Verenigd Bitcoin Bedrijven Nederland.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Hiernaast biedt Bitvavo de 100K garantie aan. Deze garantie is niet bedoeld voor het vergoeden van tegoeden bij faillissement, maar biedt bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot je Bitvavo account. Hierdoor is Bitvavo op dit moment de meest veilige exchange voor het bewaren van je cryptocurrency.

Meld je aan bij Bitvavo

Om je aan te melden bij Bitvavo dien je een account aan te maken. Na het aanmaken van het account loop je een verificatieprocedure door, zodat Bitvavo weet wie jij bent en welke bankrekening er aan jouw naam gekoppeld is. Dit maakt het mogelijk om geld op het account te storten en uit te betalen met één klik in de app of op de website. Maak je geld over vanaf een andere bankrekening dan bekend is bij Bitvavo, dan wordt de transactie geblokkeerd. Op die manier houdt Bitvavo je account ook veilig.

Het aanmaken van een account is binnen enkele minuten gedaan. De verificatie duurt doorgaans 24 uur, waarna je kunt beginnen met handelen op Bitvavo. Over de eerste € 1000 waar je mee handelt betaal je geen handelskosten. Hiermee maakt Bitvavo het voor kleine handelaren ook interessant om te investeren via hun platform.

Hulp nodig? Bekijk ons artikel:

Aanmelden Bitvavo! Beginnen met Cryptocurrency’s in 3 stappen!

Wil jij ook investeren in cryptocurrency via een bewezen betrouwbaar platform? Meld je dan hier aan https://bitvavoreview.nl/go/bitvavo voor Bitvavo en profiteer van € 1000 gratis handelen, een verzekerd bedrag van € 100.000 tegen hackers én $ 255 miljoen faillissementsbescherming.

 

F.A.Q

Is Bitvavo Nederlands?

Ja, Bitvavo is een Nederlandse exchange. Het bedrijf is sinds 2018 gevestigd in Amsterdam, staat onder toezicht van de Nederlandsche Bank en is aangesloten bij de KvK en Verenigd Bitcoin Bedrijven Nederland.

Is Bitvavo veilig?

Ja, Bitvavo is een veilige exchange in Nederland. Je kunt betalen met iDeal, je gegevens worden geregistreerd en aan je wallet gekoppeld en Bitvavo maakt gebruik van geavanceerde veiligheidsprotocollen om je wallet te beschermen.

Is Bitvavo betrouwbaar?

Bitvavo is gebruiksvriendelijk, zeer veilig en biedt de hoogste garanties ter wereld. Inmiddels zijn zij al 4 jaar actief en groeien zij exponentieel. Volgens gebruikers en experts in de cryptomarkt is Bitvavo één van de beste exchanges op dit moment.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo en crypto kopen?

Wil je crypto kopen? Dan kun je op dit moment het beste terecht bij Bitvavo. Je kunt hier betalen met iDeal en de exchanges zijn beide aangesloten bij de Nederlandsche Bank. Als de ontwikkelingen achter Bitcoin en andere munten positief blijven, dan is de verwachting dat crypto explodeert.

Wil je gratis handelen en crypto kopen zonder handelingskosten, klik dan op de onderstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *