VeChain: Hoe te kopen? En alles wat je erover moet weten

VeChain: Wat is het?

Deze vraag krijgen we wel eens meer, daarom beantwoord ik ze even voor jou.

VeChain présente une nouvelle solution de durabilité activée par une blockchain qui accompagne les « activités vertes » des entreprises

VeChain, gelanceerd in 2018, is een enterprise blockchain-oplossing die is ontworpen om verantwoordelijkheid, efficiëntie en transparantie voor operaties te brengen. Oorspronkelijk een afsplitsing van de Ethereum-codebase, is VeChain gericht op zakelijke use-cases met de nadruk op het internet der dingen en toeleveringsketens voor veilig levenscyclusbeheer van producten.

VeChain Thor (VET) is een gedecentraliseerd platform dat bedrijven wilt helpen om de distributieketen in kaart te brengen en consumenten helpen om de authenticiteit van producten te verifiëren met behulp van blockchain technologie. Dit wordt onder andere gedaan met behulp van NFC-chips, RFID-technologie en QR-Codes. Met deze methode manier probeert VeChain Thor ervoor te zorgen dat de distributie keten te controleren is of producten daadwerkelijk echt zijn (bijvoorbeeld in geval van namaakproducten) en te vertrouwen zijn (bijvoorbeeld bij voedsel).

Kerneigenschappen van het VeChain-protocol zijn onder meer Thor, de kernblockchain die wordt gebruikt voor transacties, accountbeheer en slimme contractontwikkeling; VeChain ID’s, digitale identiteiten die zijn aangebracht op goederen in de toeleveringsketen van bedrijven die fysieke tracking mogelijk maken via NFC en RFID-chips, evenals QR-codes; proof-of-authority consensus via Know Your Customer-geverifieerde nodes gekozen door de VeChain Foundation; en zijn twee netwerktokens – VET, de belangrijkste valuta die wordt gebruikt voor betalingen en stemmen, en VeThor (VTHO), een token dat dagelijks wordt uitgegeven aan VET-houders die worden gebruikt om slimme contracten uit te voeren op de Thor-blockchain.

VeChain streeft actief naar strategische partnerschappen met zakelijke klanten, waaronder een met een in China gevestigde dochteronderneming van Walmart voor zijn op blockchain gebaseerde inspanningen voor het volgen van voedsel.

 

Wat brengt de toekomst voor deze crypto munt?

VeChain heeft ondertussen een enorme lijst aan partnerships afgesloten met bedrijven die wij als consument maar al te goed kennen.

Zo maakt onder andere Amazon, BMW, Walmart, DHL, … gebruik van de deze crypto munt.

VeChain Price Prediction for 2020-2030 | StormGain

Al deze partnerships met gekende bedrijven geeft mij alleen maar het gevoel dat deze crypto munt wel eens de nieuwe toekomst kan worden en enorm veel gebruikt zal worden.

 

VeChain bij Bitvavo?

Wil je zelf VeChain aankopen en in investeren? Dat kan!

Koop, verkoop, gebruik en bewaar VeChain Thor bij Bitvavo, de grootste en goedkoopste exchange van Nederland. Betaal met iDeal en Bancontact.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

 

Waar kan ik VeChain nog kopen?

VeChain is beschikbaar op Bitvavo, maar ook op andere Exchanges zoals Binance.

Hieronder plaats ik een link naar het Binance platform zodat je daar eens een kijkje kan nemen.

Heb je hulp nodig of vragen? Laat het mij dan zeker en vast weten!

Klik HIER en meld je gratis aan bij Binance!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *