Cardano (ADA) prijs bereikt recordhoogte en haalt Binance Coin (BNB) in als de op twee na meest waardevolle crypto munt

Cardano Price At All-time High As Smart Contracts Send ADA Into New Price Discovery

Cardano (ADA), de native cryptocurrency die de openbare blockchain van Charles Hoskinson aandrijft, heeft een nieuw record bereikt en heeft de native token van Binance overtroffen in totale marktkapitalisatie.

Op het moment van deze post staat de marktkapitalisatie van ADA op $ 80,7 miljard vergeleken met Binance coin’s (BNB) $ 72,1 miljard, blijkt uit gegevens.

De prijs van ADA is op de dag maar liefst 19% gestegen en zet zijn drive voort vanaf de run van donderdag, waar het dicht bij nieuwe prijshoogtes kwam. De crypto is de afgelopen weken in een stroomversnelling geraakt en is met 150% gestegen vanaf 21 juli dieptepunten van $ 1.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Het lijkt erop dat de Alonzo-upgrade een aanzienlijke impact heeft op het beleggerssentiment. De upgrade is bedoeld om smart-contractfunctionaliteit in te luiden en iets te doen aan wat critici hebben beschreven als een van de meest in het oog springende tekortkomingen van het netwerk.

De upgrade is gepland voor 1 oktober, hoewel sommigen wedden dat het zal voorbijschieten en ergens later zal uitgebracht worden. Toch lijkt het ons een zeer goede munt om in je portfolio al klaar te hebben.

Cardano heeft al meerdere ontwikkelingsfasen doorgemaakt, waaronder de fundamentele fase Byron en de gedecentraliseerde fase Shelley, waarin gedelegeerde staking werd geïntroduceerd. Volgens de Cardano-roadmap zullen slimme contracten live gaan wanneer het project zijn derde tijdperk, Goguen, ingaat.

Cardano is in 2017 opgericht door Ethereum-medeoprichter Charles Hoskinson en heeft als doel rechtstreeks te concurreren met Ethereum en andere gedecentraliseerde applicatieplatformen als een meer schaalbaar, veiliger en efficiënt alternatief.

 

Zelf Cardano (ADA) kopen? 

Bij Bitvavo kan je snel en makkelijk zelf Cardano aankopen. En momenteel geld er een bonus van meer dan € 1000,00!

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *