Mijn crypto portfolio

Mijn Crypto Portfolio UPDATE 2021!! Lees welke digitale munten ik nu in mijn bezit heb en waarom!

De beste cryptomunten voor 2021 - Welke crypto kopen? | CryptoBiebMijn Crypto Porfolio. Inmiddels is deze website al weer 3 jaar oud en heb in die drie jaar ontzettend veel geleerd over crypto’s. Voordat ik me begon te verdiepen in cryptocurrencies deed ik maar wat. Vaak kocht ik op een verkeerd moment. Nu verdiep ik me in een bepaalde cryptocurrencie. Ik ben lid van verschillende groepen maar ook een crypto community waarmee ik elke dag weer iets leer.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Inmiddels heb ik al een grote hoeveelheid geld op Bitvavo staan en kijk elke week minstens een twee tal uur op de app en naar het laatste crypto nieuws. Ik heb de Cryptocurrency Beginnerscursus gevolgd wat ook een aanrader is. De bedoeling is natuurlijk dat ik een lekker inkomen per maand heb met het traden van cryptocurrencies op Bitvavo of op Binance. Ik investeer ondertussen zowel in altcoins als de main crypto currencies.

Diversificatie is het belangrijkste in de crypto wereld. Mocht er eens een crypto munt slecht presteren dan kan je dit verlies met de andere munten in je bezit nog goed maken.

BELANGRIJK! Momenteel gaat een grote bull run van start! Dit wilt zeggen dat jouw portfolio een groei van meer dan 1000% kan meemaken als je de juiste zetten uitvoert. Lees je grondig in en zorg ervoor dat je de nodige hulp krijgt wanneer nodig.

 

Mijn Crypto Portfolio in 2021.

Nu ben ik drie jaar verder en heb ik 5 verschillende munten die ik HODL. HODL betekent dat ik veel vertrouwen in de munt heb en dat ik deze laat staan voor een langere termijn. In de hoop en goed vertrouwen dat deze over een jaar of misschien 2 jaar veel meer waard zijn.

De reden dat ik vertrouwen heb in deze munten is puur omdat ik lid ben van veel groepen over cryptocurrencies en veel lees over de onderstaande munten. Hieronder mijn Crypto portfolio. Daarnaast kan je deze munt staken bij Bitvavo. Je ontvangt naast de stijging van van de munt ook nog rente van 5% per jaar. Dit is beter dan je spaarrekening op de bank.

Wil je meer informatie over staking of de percentages? Daar heb ik een blog over geschreven zodat jij helemaal op de hoogte bent!

Wat is staking? https://bitvavoreview.nl/wat-is-staking/

Wat zijn de percentages? https://bitvavoreview.nl/bitvavo-staking-percentages/

 

Alles over Crypto
Begin vandaag nog met de Crypto Beginners cursus.
Is het iets voor jou? 
Leer investeren en traden met cryptomunten.

 

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

 

Nummer 1: CardanoADA

CardanoIn Cardano heb ik het meeste vertrouwen en deze is nog relatief goedkoop. Op moment van schrijven kost Cardano 2,4837 euro dus je kan er nog aardig wat kopen voor een lage prijs.

Het bedrag wat ik in totaal heb geïnvesteerd heb in cryptocurrencies is ongeveer 28% naar Cardano gegaan. Een munt waar ik veel vertrouwen in heb en die nog betaalbaar is.

Op dit huidige moment is Cardano zich aan het voorbereiden op een stevige rally en grondige verbeteringen en uitbreidingen aan hun munt. Zeker de moeite om deze in je portfolio te plaatsen!

Nummer 2: EthereumETH

Van deze munt heb je ongetwijfeld al veel gehoord. De enige echte Ethereum. In dFile:Ethereum logo 2014.svg - Wikimedia Commonseze munt heb ik veel vertrouwen, ook weer omdat er veel mensen in de groepen praten over de potentie van deze munt.

Deze munt heeft enorm veel potentieel voor in de toekomst en zal de komende tien jaren zeer goed renderen.

Zelf ben ik persoonlijk enorm grote fan van deze munt en ben ik heel benieuwd naar de toekomst voor Ethereum.

 

 

Nummer 3: VechainVET

Wat is Vechain? Alles over VEN &amp; informatie | Cryptostart.nlVechain is de munt waar ik zelf persoonlijk enorme fan van ben. Deze kan nog grote stijgingen ondervinden. Deze munt koop je al voor 0,1222. Zeer veel potentie voor een enorme groei en de verwachtingen zijn dat deze munt naar de 1 euro kan stijgen. Vechain is de munt die zorgt voor de betrouwbaarheid in het logistieke proces terug te brengen. Mijn reden om hier meer op in te lezen en vooral te investeren in de munt.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Verder heb ik nog wel een aantal munten zoals uiteraard Bitcoin, Vechain Thor, Holo en Polkadot maar dit wisselt regelmatig. Als er 1 gestegen is dan verkoop ik deze weer en investeer weer in een nieuwe of wacht tot één van andere HODL munten zakt. Dan koop ik weer bij.

Deze pagina wil ik graag delen met je. Maar het zou leuk zijn als je hieronder in de reactie ook laat zien welke munten jij hebt en waarom. We kunnen leren van elkaar en misschien wel geld verdienen met elkaar.

Laat ons weten in welke munten jij investeert en waarom. Schijf hieronder je reactie. 

Oh ja. Wordt ook gratis lid van onze Facebook groep. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *