Wat is Bitcoin? - Bitvavo

Wat is Bitcoin? Alles wat je erover moet weten

Bitcoin is een cryptocurrency die in 2009 is gemaakt. Marktplaatsen die ‘Bitcoin Exchanges’ worden genoemd (zoals Bitvavo), stellen mensen in staat bitcoins te kopen of verkopen met verschillende valuta’s.

Bitcoin : qu'est-ce que c'est et comment devenir riche ? Le guide ultime du BTCBitcoin is een nieuwe valuta die in 2009 is gemaakt door een onbekende persoon met de alias Satoshi Nakamoto. Transacties worden gedaan zonder tussenpersonen – wat betekent dat er geen banken zijn! En daar draait het net volledig om. Bitcoin kan worden gebruikt om hotels te boeken op Expedia, meubels te kopen op Overstock en Xbox-games te kopen. Maar veel van de hype gaat over rijk worden door het te verhandelen. De prijs van bitcoin schoot omhoog in de duizenden in 2017. Ondertussen is een Bitcoin op het moment van schrijven meer dan 50 000 euro waard! En verwacht wordt dat deze munt (1 BTC) binnen tien jaar wel eens meer dan 800 000 euro waard kan worden.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Waarom Bitcoin?

Bitcoins kunnen worden gebruikt om anoniem merchandise te kopen. Bovendien zijn internationale betalingen gemakkelijk en goedkoop omdat bitcoins niet gebonden zijn aan een land of onderworpen zijn aan regelgeving. Kleine bedrijven vinden ze misschien leuk omdat er geen creditcardkosten zijn. Sommige mensen kopen gewoon bitcoins als investering, in de hoop dat ze in waarde stijgen.

Er zijn zoveel toepassingen voor deze munt dat bedrijven hier momenteel meer en meer gebruik van beginnen te maken. Het hele concept draait rond de anonimiteit en het niet onderhevig zijn aan banken zoals we die de dag van vandaag kennen. Jouw geld, is jouw geld! Dat is de dag van vandaag niet altijd het geval.

 

Bitcoins kopen – Hoe doe ik dat?

1 – Kopen op een beurs of Exchange

2021 Uitleg] Hoe werkt de Bitvavo Exchange? - YouTubeOp veel marktplaatsen die Bitcoin Exchanges” worden genoemd zoals Bitvavo, kunnen mensen bitcoins kopen of verkopen met verschillende valuta’s. Bitvavo is een toonaangevende beurs, samen met Binance en anderen. Maar veiligheid kan een punt van zorg zijn: bitcoins ter waarde van tientallen miljoenen dollars werden gestolen van Bitfinex toen het in 2016 werd gehackt. Daarom kiezen wij altijd voor de meest betrouwbare Exchange hier in Nederland, België en omstreken.

Klik HIER en meld je gratis aan!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

2 – Transfers

Mensen kunnen bitcoins naar elkaar sturen via mobiele apps of hun computers. Het is vergelijkbaar met het digitaal verzenden van contant geld.

3 – Mining

Cryptocurrency Mining, Bitcoin mining stock photo | Attribut… | FlickrMensen concurreren om bitcoins te “minen” met behulp van computers om complexe wiskundige puzzels op te lossen.

Dit is hoe bitcoins worden gemaakt. Momenteel wordt een winnaar ongeveer elke 10 minuten beloond met 6,25 bitcoins.

 

Bitcoin Wallet

Bitcoins worden opgeslagen in een “digitale portemonnee”, die in de cloud of op de computer van een gebruiker bestaat. De portemonnee is een soort virtuele bankrekening waarmee gebruikers bitcoins kunnen verzenden of ontvangen, goederen kunnen betalen of hun geld kunnen sparen. In tegenstelling tot bankrekeningen zijn bitcoin-portefeuilles niet verzekerd, maar ben je wel de enige eigenaar en toezicht houder van je geld. Wat natuurlijk grote voordelen met zich mee brengt.

 

De anonimiteit van Bitcoin

Hoewel elke bitcoin-transactie wordt vastgelegd in een openbaar logboek, worden de namen van kopers en verkopers nooit onthuld – alleen hun wallet-ID’s. Hoewel dat de transacties van bitcoin-gebruikers privé houdt, kunnen ze ook iets kopen of verkopen zonder het gemakkelijk naar hen te herleiden. Daarom is het de favoriete valuta geworden voor mensen die online drugs of andere illegale activiteiten kopen.

Klik HIER en meld je gratis aan!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Hoe begin je eraan? En hoe verdien ik er het meeste mee?

Wil je graag cryptocurrency kopen, lees dan mijn Bitvavo review en koop direct en met ideal Bitcoins of andere digitale valuta.Wil je professioneel gaan handelen met crypto’s dan raad ik je de cryptocurrency beginnerscursus te volgen.

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

Wil je graag starten met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Dat doe je via de onderstaande kortingslink!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *