Solana - Bitvavo Review

Ethereum-concurrent Solana behaalt $38 miljard aan marktwaardering – Wat betekent dit voor Bitcoin?

Als het gaat om cryptocurrency, hebben de meeste mensen gehoord van Bitcoin en Ethereum, de twee grootste crypto’s met marktkapitalisaties van respectievelijk meer dan $896 miljard en meer dan $414 miljard, volgens CoinMarketCap. In de wereld van altcoins denk je meestal aan één naam: Dogecoin, gepopulariseerd door miljardair Elon Musk.

Everything about the Solana crypto - The Cryptonomist

Een andere altcoin, Solana, kwam onlangs echter in de schijnwerpers om de achtste grootste cryptocurrency ter wereld te worden, volgens Forbes. Solana steeg maandag met 10% en dinsdag nog eens 30%, waardoor Solana naar bijna $ 130 per munt steeg en de marktkapitalisatie bijna $40 miljard bereikte, meldde Forbes. Tegen dinsdagavond was Solana weer gedaald tot $111, wat nog steeds in de buurt van zijn hoogste punt ooit schommelt en een schril contrast vormt met de prijs van half juni, toen het in het midden van de $30 schommelde, volgens de CoinMarketcap-grafieken.

De munt is sinds 1 augustus met 275% gestegen en sinds het begin van het jaar met meer dan 2.348%, meldde Fast Company. De crypto is pas 18 maanden geleden gelanceerd.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Wat is Solana?

Solana is een programmeerbare blockchain, vergelijkbaar met Ethereum, die meerdere gedecentraliseerde financiële operaties kan uitvoeren. In tegenstelling tot Bitcoin, een niet-programmeerbare blockchain, bieden Solana en Ethereum de mogelijkheid om slimme contracten op te slaan, die kunnen worden geprogrammeerd om transacties alleen uit te voeren als aan specifieke voorwaarden wordt voldaan. Als een programmeerbaar systeem stelt het gedecentraliseerde blockchain-platform gebruikers niet alleen in staat om SOL-munten uit te wisselen, maar ook niet-vervangbare tokens en andere digitale activa.

 

Waarom schoot Solana omhoog?

De groei van NFT’s, waaronder Visa’s investering vorige week in digitale kunstwerken en de intense interesse in NFT’s van verzamelaars van beroemdheden, had de snelle groei van Solana kunnen stimuleren.

Forbes meldde ook dat Solana gisteren een “globale Solana-hackathon” lanceerde, die loopt tot 8 oktober. De wedstrijd spoort technologie-innovators aan om op blockchain gebaseerde games, kunst en verzamelobjecten te creëren en te ontwikkelen, evenals gedecentraliseerde leenplatforms op de Solana-blockchain .

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Moet je nu investeren in Solana, Ethereum of Bitcoin?

Hoewel Solana wordt gezien als een directe concurrent van de Ethereum-blockchain, kunnen Solana en andere altcoins ook marktaandeel en investeringsgeld wegnemen van Bitcoin. Uit een CoinShares-rapport van maandag bleek dat Bitcoin medio augustus $2,8 miljoen had verloren. Ethereum won slechts $3,2 miljoen, terwijl Solana $7 miljoen won van crypto-investeerders.

Als technologie en investering kan Solana veelbelovend zijn. The Motley Fool meldde dat Solana sneller is dan Ethereum en 50.000 transacties per seconde of meer verwerkt in vergelijking met de 15 tot 45 transacties per seconde snelheid van Ethereum.

Bitcoin is op weg om geaccepteerd te worden als een valuta die in sommige bedrijven kan worden gebruikt in plaats van fiat-geld – meest recentelijk door zakelijke klanten van Peter Thiel’s Palantir, een softwareontwikkelaar voor big data-analyse. Dit geeft de topcrypto een voorsprong voor langetermijnbeleggers.

Maar de groeiende prevalentie van NFT’s en slimme contracten geven programmeerbare blockchain-technologieën zoals Ethereum en Solana een potentieel mooie toekomst in de markt. Ethereum heeft het voordeel dat het de eerste is, maar Solana kan sneller en beter blijken te zijn.

 

Hoeveel moet ik investeren?

Zoals bij alle investeringen, zal een gediversifieerde portefeuille die niet alleen meerdere gerenommeerde cryptocurrencies omvat, maar ook aandelen, fondsen en andere activa een veiligere keuze zijn dan al uw geld in één eigendom te stoppen.

Zolang crypto blijft groeien, kan er ruimte zijn voor houders van Ethereum, Solana, Bitcoin, Doge en vele anderen om te gedijen. Cryptocurrencies zijn echter zeer volatiel, dus beschouw deze munten als langetermijninvesteringen en ken uw eigen risicotolerantie. Investeer niet meer dan u gemakkelijk zou verliezen.

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Hoe begin je eraan? En hoe verdien ik er het meeste mee?

Wil je graag cryptocurrency kopen, lees dan mijn Bitvavo review en koop direct en met ideal Bitcoins of andere digitale valuta.Wil je professioneel gaan handelen met crypto’s dan raad ik je de cryptocurrency beginnerscursus te volgen.

Bitcoin-en-cryptocurrency-begrippenlijst

Wil je graag starten met de Cryptocurrency Beginnerscursus? Dat doe je via de onderstaande kortingslink!

>> NAAR DE GRATIS TRAINING <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *