DOGEcoin - Bitvavo Review

DOGEcoin: Hoe te kopen? En alles wat je erover moet weten

DOGEcoin: Wat is het?

Deze vraag krijgen we wel eens meer, daarom beantwoord ik ze even voor jou.

DOGE Price Prediction for 2021 | Interactivecrypto.

Dogecoin, de cryptocurrency gebrandmerkt na een virale hondenmeme van jaren geleden, bereikte een nieuwe recordhoogte. Het heeft nu een marktkapitalisatie van ongeveer $92 miljard na een zes maanden durende stijging van meer dan 26.000 procent.

In diezelfde periode steeg de S&P met 19 procent, terwijl crypto-rivalen bitcoin en ether respectievelijk met 286 procent en 698 procent stegen, volgens CoinMarketCap. En beurslieveling Tesla? Het is 56 procent gestegen sinds november.

“De grap is deze keer op Wall Street”, zegt Mati Greenspan, portefeuillemanager en oprichter van Quantum Economics. “Wat je hebt is een situatie waarin tieners op TikTok zelfs de slimste mensen in pakken met duizenden procentpunten overtreffen.”

 

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

In 2013 lanceerden software-ingenieurs Billy Markus en Jackson Palmer de satirische cryptocurrency als een manier om de draak te steken met bitcoin en de vele andere cryptocurrencies met grootse plannen om de wereld over te nemen.

Ze noemden het dogecoin – uitgesproken als “doje-munt” met een zacht “g” -geluid – naar de eens zo populaire “doge” shiba inu-meme. Zijn doel? Om een ​​sneller maar “leuk” alternatief voor bitcoin te zijn.

“De aantrekkingskracht van dogecoin is altijd zijn eerlijkheid geweest”, legden Galaxy’s onderzoekers Alex Thorn en Karim Helmy uit in een notitie aan klanten op 4 mei. “In tegenstelling tot veel andere cryptocurrency-projecten… is er geen grootse visie, geen uitspraken over hoe dogecoin zal veranderen de wereld.”

Bovendien, hoewel bitcoin een gelimiteerde voorraad van 21 miljoen munten heeft, is er momenteel geen limiet aan het aantal dogecoins dat kan worden gemaakt.

“Een van de waardeproposities van bitcoin is digitale schaarste; dat het er maar 21 miljoen zullen zijn”, aldus Greenspan. “Er is niet zo’n harde limiet [met dogecoin], en het heeft een echt gek inflatieschema.”

 

DOGEcoin bij Bitvavo?

Wil je zelf DogeCoin aankopen en in investeren? Dat kan!

Koop, verkoop, gebruik en bewaar DogeCoin bij Bitvavo, de grootste en goedkoopste exchange van Nederland. Betaal met iDeal en Bancontact.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Waar kan ik DOGEcoin nog kopen?

DogeCoin is beschikbaar op Bitvavo, maar ook op andere Exchanges zoals Binance.

Hieronder plaats ik een link naar het Binance platform zodat je daar eens een kijkje kan nemen.

Heb je hulp nodig of vragen? Laat het mij dan zeker en vast weten!

Klik HIER en meld je gratis aan bij Binance!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *