CashCow Awards 2021 - Bitvavo

Bitvavo WINT “Best Crypto Broker” op de CashCow Awards

Dit artikel werd geschreven door Clement van Bitvavo.

Bitvavo – De beste crypto exchange

We zijn vereerd dat we zijn erkend als de “Beste Crypto Broker” bij de jaarlijkse CashCow-awards tijdens de BeleggersFair 2021.

Het winnen van deze prijs door middel van stemmen is een bewijs van het werk en de toewijding van het Bitvavo-team om het beste investeringsplatform voor digitale activa te bouwen. Het afgelopen jaar was spannend voor ons, omdat we ons personeelsbestand hebben uitgebreid en onze positie als de toonaangevende digitale activabeurs van Nederland en als een van Europa’s grootste en beste beurzen hebben verstevigd.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

 

Bedankt!

We willen onze gebruikers bedanken die op ons hebben gestemd en het voor ons mogelijk hebben gemaakt om deze prijs te winnen. We waarderen uw steun en bevestiging dat het pad dat we hebben gekozen om digitale activa gemakkelijk en toegankelijk te maken, u inderdaad goed van pas komt.

Last but not least, deze prijs is voor het hele Bitvavo-team dat het ons mogelijk heeft gemaakt om in de eerste plaats te concurreren door het beste platform te bouwen. We hebben deze prijs als team gewonnen en hij is van ons allemaal.

 

What’s next?

Het winnen van deze prijs is natuurlijk nog maar het begin. Deze prijs heeft onze overtuiging en geloof in de kracht van Bitvavo als gemeenschap alleen maar versterkt. We hebben veel spannende plannen om ons platform in 2022 en daarna verder te ontwikkelen en te verbeteren, en we blijven even ambitieus als altijd.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo.

Wil je gratis handelen en Bitcoins kopen zonder handelingskosten, klik dan op de onderstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *