COVID variant en Crypto

Crypto-prijzen dalen op nieuwe COVID-variant terwijl beleggers risicovollere activa dumpen

Crypto-prijzen dalen op nieuwe Covid-variant terwijl beleggers risicovollere activa dumpen. Bitcoin, de grootste digitale valuta, daalde maar liefst 9,2 procent tot $ 53.551

 

Bitcoin

Bitcoin, waarvan het 13-jarige leven is doorspekt met periodes van extreme volatiliteit, lag op schema voor zijn grootste eendaagse daling sinds 20 september.

Bitcoin zakte vrijdag met meer dan negen procent en sleepte kleinere tokens naar beneden, na de ontdekking van een nieuwe, potentieel vaccinresistente coronavirusvariant, waarbij investeerders riskantere activa dumpten voor de waargenomen veiligheid van obligaties, de yen en de dollar.

De op een na grootste cryptocurrency-ether daalde met meer dan 13 procent tot het laagste punt in een maand toen beleggers cryptocurrencies dumpten.

Bitcoin, waarvan het 13-jarige leven is doorspekt met periodes van extreme volatiliteit, lag op schema voor zijn grootste eendaagse daling sinds 20 september. Het is met meer dan een vijfde gedaald sinds het eerder deze maand een recordhoogte van bijna $ 70.000 bereikte.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

 

COVID – De boos doener

Wetenschappers zeiden dat de variant van het coronavirus, gedetecteerd in Zuid-Afrika, Botswana en Hong Kong, een ongebruikelijke combinatie van mutaties heeft en mogelijk immuunreacties kan omzeilen of overdraagbaarder kan maken.

“De verspreiding van (de variant), vooral naar andere landen, zou de eetlust van beleggers verder kunnen verminderen”, zei Yuya Hasegawa op de in Tokio gevestigde beurs Bitbank. “Het voordeel van BTC zal waarschijnlijk beperkt zijn en de markt moet zich schrap zetten voor verder verlies.”

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Bitcoin bereikte eerder deze maand een recordhoogte van $ 69.000 toen meer grote investeerders cryptocurrencies omarmden, waarbij velen werden aangetrokken door de vermeende inflatiebestendige eigenschappen.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Anderen hebben zich in het digitale token gestapeld met de belofte van snelle winsten, een gelijkspel dat is versterkt door record lage of negatieve rentetarieven. Toch is de volatiliteit van bitcoin blijven hangen, wat vragen oproept over de geschiktheid ervan als een stabiele waardeopslag.

 

Opmerkingen

Ether is bijna 20 procent gedaald ten opzichte van zijn recordhoogte op 10 november.

 

€ 1000,- GRATIS handelen op Bitvavo.

Wil je gratis handelen en Bitcoins kopen zonder handelingskosten, klik dan op de onderstaande knop en je kan tot € 1000,- gratis handelen. Dit betekent dat je tot € 1000,- kan storten zonder daar handelingskosten over te betalen. Start vandaag nog want het kost je nu echt niks.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *