Bitvavo - Shiba Inu

Shiba Inu-muntprijs stijgt naar recordhoogte na Robinhood-petitie. In de afgelopen 24 uur is de prijs met meer dan 32% gestegen.

De muntprijs van Shiba Inu (SHIB) schoot vandaag omhoog naar een nieuw hoogtepunt van $ 0,00005863, per CoinMarketCap.

 

Waarom stijgt Shiba Inu plots zo hard?

De Shiba Inu-munt, genoemd naar het memeified hondenras, is de grap-spin-off van de populaire cryptocurrency Dogecoin (DOGE). De recordprijs van vandaag komt nadat een petitie van Change.org Robinhood verzocht om de munt op zijn handelsplatform te plaatsen. De petitie heeft tot nu toe 334.500 handtekeningen ontvangen.

 

Wat is het gevolg?

De prijs van Shiba Inu begon dit weekend te stijgen nadat het Twitter-account van de SHIB-gemeenschap @ShibaInuNews een screenshot deelde van een enquête die Robinhood verspreidde over de potentiële vermelding van SHIB. Op zondag zag de munt een eerste recordhoogte van $ 0,0004442, een stijging van 60%, en werd de 13e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie. De prijs sprong dinsdag naar $ 0,00004853.

1000 euro GRATIS CRYPTO handelen - Bij Bitvavo review!

Nu is Shiba Inu de 11e grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $ 21,5 miljard.

 

Crypto Whale & Shiba Inu

Op maandag kocht een crypto-walvis (iemand die grote hoeveelheden crytocurrency bezit, meestal miljoenen) voor $ 11,5 miljoen aan SHIB-tokens, waardoor de prijsstijging van de munt verder werd versneld.

 

Wat met Dogecoin en Elon Musk?

Dogecoin steeg ook in het weekend en schoot met 8% omhoog nadat Tesla en SpaceX CEO Elon Musk zaterdag over de Shiba Inu (SHIB) token tweette. Het is niet de eerste keer dat Musk’s tweets de cryptocurrency-markten aanzienlijk opschudden.

Klik HIER en maak gratis een account aan bij Bitvavo!!!!

Actie: € 1000,- euro GRATIS handelen? Klik dan op de bovenstaande knop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *